Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ dla dropka do 600kk

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na serwerze Diumar i mam 600kk na eq dla dropka woj body 35lvl aura i berek na m, kon bojowy. Pytanie co kupic? I jak rozlozyc staty? Planuje glownie na metki m2 pustynia dolina i moze sohan w zaleznosci jak dam rade. Wiec? Z gory dzieki za odpowiedz :)

I czy lepiej riba czy fmsa i jakie srednie

Opublikowano

Jak głównie metki w m2 to daj wszystkie staty w siłę, eq mocnego tam nie trzeba więc rób pod atak wszystko.

Ebo+9 czyste

Śmietelka/tygra+9 z hp ew. kd deffa+4

żelak +8/9

bransoletka nawet srebrna+9 czysta lub drewniana-ebonitowa z hp

naszyjnik 10kryt lub z hp

butki 1-29lv 10kryt lub hp

tarcza 21lv+9 

za reszte kup riba, wiekszy dmg niż bojowy a z ziemi nie będziesz bił :)

Więcej nie powiem, bo sam nwm ;d

Opublikowano

Tzn na m2 to wiem ze eq nie trzeba ale jakbym chcial pojsc do doliny czy soham to juz tak :P ebo 40kk zelek 30kk smierta to zalezy +9 z hp i kd+4 z 200-250kk ale az tak dobra mi nie potrzebna :P 5katna tez troche droga :P Lwia juz troche tansza :P I ile hp by mi sie przydalo?

Opublikowano

Tzn na m2 to wiem ze eq nie trzeba ale jakbym chcial pojsc do doliny czy soham to juz tak :P ebo 40kk zelek 30kk smierta to zalezy +9 z hp i kd+4 z 200-250kk ale az tak dobra mi nie potrzebna :P 5katna tez troche droga :P Lwia juz troche tansza :P I ile hp by mi sie przydalo?

pasowałoby 10k ;d

Jeśli nie masz buffa dla głównej postaci to możesz założyć teraz i niech sb stoi na sohan i logać po ch za dropkiem :)

Opublikowano

A rekawice zlodzieja warto miec? Czy to raczej zbedne?

Moim zdaniem zbędne.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Moim zdaniem nie oplaca Ci się dużo inwestować w eq do dropka ^.^ , wydasz tyle hajsu a bedzie sie zwracać przez duży okres czasu wiec juz lepiej zastanowić się czy nie lepiej zrobic jakies slabe eq byle ubijac te metiny, a pozniej juz pomyslec nad postacia z 75lvl'e i dropem w DT ^.^

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...