Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DemonMt2.pl [Dedyk] [4Fun]

demon-nnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę śmiechłem :D Pliki netmetina bez praktycznie żadnych modyfikacji, z tego co widzę, czyli jeden wielki syf. Oprócz tego ... co tu jest ciekawego ??

Serwera nie polecam, pomijając że powinien chyba w zapowiedziach najpierw poleżeć przed startem... A po za tym coś mi się zdaje że za 2 dni tego już nie będzie, i zostanie tylko baza logów i haseł do wykorzystania. 

Takie żarty powinny lądować w dziale KOSZ od razu, bo prima aprilis dopiero w kwietniu. Nie polecam, odradzam grania tutaj. 

P.S konto od wczoraj... nabite posty żeby zrobić prezkę w dziale... Też mówi samo za siebie ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha z lol-a xDD co to za gówno ? nic nie pokazałeś nowego ciekawego nie zagram nie polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Pasjonat
Opublikowano

W piz*u z prezentacją, mogła by tylko zawierać linkt do strony głównej xD Ważne, że serwer z*******y!

Opublikowano

W sklepie jest tylko eq dla woja i szamana (sprawdzałem wszystkie NPC w m1 i m2)...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...