Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pepsi vs Coca Cola

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pepsi. nie jestem jakimś koneserem, żeby profesjonalnie opisać różnice w smaku między pepsi, a coca cola. Nie potrafiłbym. Faktem jest, że po prostu mi bardziej smakuje.

Opublikowano

Pepsi Twist > Coca Cola > Pepsi zwykła.

W Pepsi Twist podoba mi się ta kwaskowatość, natomiast coca cola jest dla mnie po prostu lepsza od pepsi zwykłej.

Opublikowano

Na co dzień wolę Pepsi, a Coca Colę od czasu do czasu. Trochę tego spijam i po coca coli mnie jelita bolą ;__;

Opublikowano

Pepsi, zawsze czuję, że pepsi jest bardziej gazowane, a cola słodsza. Ja preferuję gazowane czyli pepsi ;)

Opublikowano

@SuperMarian

xD Gdzie ty żyjesz? Może 200 lat temu coca cola była gazowana bardziej od pepsi.

Opowiem wam pewną historię:
Jak byłem mały to mieszkałem na wsi. Codziennie z dziadkiem jechaliśmy do pobliskiego sklepiku który prowadził mieszkaniec wsi na której mieszkaliśmy. Kupował on sobie piwa a mi pepsi w szklanej butelce. Pamiętam do dziś jak z*********e gazowana i wyjebana w kosmos była ta pepsi, codziennie wyjebana w kosmos. Nie to co teraz, teraz jest trochę mnie gazowana ale osobiście mi odpowiada, nie to co coca cola która nie dość że smakuje słabo to wcale nie jest gazowana.

Opublikowano

Już w swoim ciele wypiłem wiele Coca-Coli i Pepsi i zaraz ci powiem czym się różnią.

Coca-Cola = Ma mniej gazu co Pepsi ale ma lepszy smak.

Pepsi = Lepszy gaz od Coca-Coli co pasuje do drinków alkoholowych.

Opublikowano

Coca Cola bardziej przypada mi do gustu :) calkowicie inaczej smakuje

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Pepsi to podróbka Coli, nie polecam.

Cola>pepsi.

Przynajmniej mi to bardziej smakuje :P

Opublikowano

Herbatka, ew. zwykła woda ;-)

A jak juz miałbym wybierać to..  Pepsi.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Na co dzień pije zwykłą wódę  wodę z Lidla, ale jak już dziabie coś słodkiego to najlepiej mi smakuje Cola Wiśniowa.

Opublikowano

Tylko Pepsi. Smakuje znacznie lepiej , i jak jakiś czas temu czytałem jak Cola jest robiona - nigdy więcej się tego nie chwycę. Porównując Pepsi a Colę to jak by porównać źródlaną wodę z gnojówką. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Pepsi smakuje o wiele lepiej podobnie jak wszystkie napoje tej firmy, mirinda jest lepsza od fanty a 7-up od sprite, mountain dew chyba nie ma swojego odpowiednika ale też jest dobry.

Napoje od tej firmy są przepełnione smakiem i dobrze jest się nimi napić a jak kupuję np. coca cole to dalej chce mi się pić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...