Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie.
Chciałbym zakupić nową kartę graficzną ponieważ moja stara karta graficzna niestety nie jest w najlepszym stanie.
Sprzęt:
-4GB ram
-karta graficzna NVIDIA GeForce GTX 460 [*]      < - - - -

-procesor INTEL Core I3 2120

-Zasilacz Tracer Be Cool 520W

-system windows 7 x64

budżet:
około 200-250 zł

Mógłby ktoś podać link do ,,tej,, karty graficznej która uciągnie cs:go na low w stałych 120 fps w owej cenie? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.( I wiem że cs:go to procesor,procesor i procesor ale niestety teraz nie mam żadnej karty a bez tego niestety nie da rady  .__. ) 

Opublikowano

Czy jest taka możliwość że mój zasilacz ,,zniszczył,, moją kartę graficzną?
Ponieważ podczas gry komputer zaczął głośno chodzić i się wyłączył(tak nagle).
Włączyłem i działo się coś dziwnego z grafą ponieważ jakieś trójkąty czarne itp itd <artefakty> i gdy wymienię karte graficzną to będzie wszystko ok? Podkreślam że teraz gdy włączę komputer i próbuję włączyć grę to komputer się wyłącza i włącza jeszcze raz. 

Opublikowano

To może być prawda że zasilacz zepsuł karte bo jeśli ma się zasilacz z czarnej listy to on może przy uszkodzeniu pociągnąć jakieś części lub cały komputer.

Bo zasilacz marki Tracer jest na czarnej liście czyli tzw "bomba z opóźnionym zapłonem" jak to się mówi.

No ale skoro podczas włączenia gry PC się resetuje tzn. że to raczej zawinił zasilacz.

Może oddaj PC na diagnozę do serwisu i oni powiedzą Ci co się zepsuło.

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...