Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dałoby rady trochę zaktualizować tej listy i napisać dlaczego ta postać jest taka dobra na skryptach (nie licząc oczywistości typu Ryze czy Tristana)? Lub pomocy w ustawieniach tych skryptów (ludzie często mają z tym problem i przyznam się szczerze, że ja też), ale to chyba już nie na ten temat.

ILPhnz9.jpg

Opublikowano

Mógłbyś trochę to zaktualizować, img ezreala przenosi do boostany, na dole jest jakiś graves tak z dupy który nie przenosi do niczego. Osobiście zmieniłbym T. Blitza lub dodałbym obok Basic Blitza bo ma lepsze graby lecz nie robi combo, dodałbym też WuYi do jungli (z 5.24 buildem jest świetny ale nie można gankować na początku praktycznie) i dodałbym Morgane (WuMorgana) na Mida i/lub supporta zamiast Thresha (ThreshBuddy nawet dobrze skonfigurowany działa c*****o) a do Utility wrzuciłbym lub zamieniłbym Evade na EvadePlus, mógłbyś tam jeszcze wrzucić jakiegoś BasicUlta, GankAlertera czy coś w tym stylu. To tylko propozycje :)

kappa = gay

prawdziwy facet nie kappuje

Opublikowano

To co uznałem za słuszne pozmieniałem, dzięki za pomoc w tworzeniu tej listy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy do czego ten cheat służy, co on robi 

I jakie jest prawdopodobienstwo ze nie dostanę bana ?: ) 

Wykonuje za ciebie różne czynności, np. wykonuje combo. Służy do ułatwienia lub umilenia gry.

Jeżeli nie będziesz przesadzał z "wydajnością" skryptów to dosyć duże jeżeli twórcy nie oszukują z wykrywalnością :)

@ManiekSpecjalny mógłbyś trochę to zupdate'ować, po 6.1 nie było żadnego update'u ani nic

6LbMtBd.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

^
Będę aktualizować jeżeli będzie to potrzebne i w miarę możliwości

A tak btw

Może ktoś podlinkuje skrypty które są lepsze od tych w tej liście? :>

Opublikowano

^

Będę aktualizować jeżeli będzie to potrzebne i w miarę możliwości

A tak btw

Może ktoś podlinkuje skrypty które są lepsze od tych w tej liście? :>

https://www.elobuddy.net/topic/12295-korean-aio-mid/ do zeda (naprawiony projectzed bo ten co jest na liście nie działa)

https://www.elobuddy.net/topic/11702-oktr-aio/page-40#entry117255 imho lepszy ezreal ale tutaj już ty powinieneś sprawdzić

na reszcie albo nie gram, albo uzywam tego samego skryptu, jedynie osobiście zamieniłbym gravesa na jinx ale to raczej kwestia gustu 

6LbMtBd.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy aktualizacja

Autor ma bana

nie prawda ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...