Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Between the Bullet"serwer Hardcore Zapraszamy!

Yellow♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

btb_logo_orange_3d.png

Zapraszamy na serwer BF4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/servers/show/pc/e569d752-e2d2-47cf-89c1-a542f1fd5ee6/01-BTB-CREW-COM-Mix-CQ-Rush-no-flir-irnv-votemap/

48 publicznych slotów w trybie podboju, aktywna administracja  oraz mapy w trybie dużego podboju zapewnią niezapomniane wrażenia.

Ustawienia serwera to jedyny słuszny hardcore. Brak minimapy, HUDu, zmniejszony poziom zdrowia i 48 slotów, zapewniające brak przepychu i chaosu na serwerze, to zdecydowanie dobra recepta na odrobinę realizmu w świecie gry komputerowej.

Dla miłośników wszelkiej maści pojazdów mechanicznych obniżyliśmy do 40% czas respawnu pojazdów. Teraz po tym, jak Twój AH-1Z Viper padnie od RPGa, po chwili będziesz mógł znów cieszyć się nową maszyną. Życie jest zbyt krótkie na czekanie na nową helkę.

Sniper limit - to coś, bez czego hardcorowy serwer nie może istnieć.

U nas wprowadziliśmy dodatkowy podział slotów na karabiny wyborowe (1 osoba / team) i snajperskie (2).

W związku z tym, że od kilku miesięcy gra z celownikiem nokto/termowizyjnym jest zwyczajnie mówiąc zbyt prosta - zakazaliśmy ich używania na naszym serwerze. Darmowym haxom od producenta gry mówimy stanowcze nie!

Życzymy pomyślnego strzelania, leczących medyków, rzucających ammo wsparciuchów i srogich killstreaków.

Na koniec mała rada - BRING THE BEER!

TS3-91.238.134.218

Otwarta jest również rekrutacja do naszego klanu BtB wystarczy zastosować się do poniższych słów

Tytułem wstępu z góry zaznaczamy, że rzeczy typu K/D ratio, skill, posiadany level czy ilość czasu straconego na Battlefield'a nie mają dla nas większego znaczenia. Jesteśmy plutonem nastawionym na współpracę zespołową i grę 4fun.

Faza 1
Zanim zdecydujesz się dołączyć do naszej społeczności odpowiedz sobie na poniższe pytania:
* mam 18 (lub więcej) lat?
* mam poczucie humoru?
* jestem komunikatywny?
* nie przeraża mnie płacenie składki klanowej w wysokości 20zł/3miesiące?
* preferujesz teamplay i PTFO kosztem własnego k/d?

Jeśli na któreś z powyższych odpowiedz brzmi NIE - to kiepsko. Zawsze możesz próbować. John Rambo jeszcze nikomu nie zaszkodził.

Faza 2
Jeśli na powyższe pytania odpowiedziałeś twierdząco to śmiało możesz starać się o wstąpienie w nasze szeregi. Wystarczy, że napiszesz podanie w dziale rekrutacji na forum

Wzór podania
1. Imię: ...
2. Wiek: ...
3. Profil Battlelog: ...
4. Posiadam słuchawki i mikrofon (TAK/NIE): ...
5. Posiadam TS3 (TAK/NIE): ...
6. Jestem w stanie składać się na serwer (TAK/NIE): ...
7. Kilka słów o sobie (zainteresowania itp itd): ...

Prosimy o zastosowanie się do wzoru.
W przeciwnym wypadku podanie zostanie usunięte.
Okres rekrutacyjny trwa ok. 2 tygodni.

btb_logo_orange_3d.png

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

W sumie brzmi to całkiem ciekawie. Dziś zaktualizuję może w końcu BF'a, o ile znajdę na to wene twórczą i zagram.

Opublikowano

"Dobra recepta na odrobinę realizmu w grze komputerowej" Chodzi mi o samo słowo realizm.Niby ma panować realizm na waszym serwerze a kilka linijek potem dowiaduje sie że noktowizor jest zakazany bo to inaczej "Haksy od producenta".Teraz wytłumacz mi gdzie jest tu realizm jeśli nie moge używać prawdziwej optyki?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Przez jakiś tydzień jeszcze serwer będzie ustawiony jako Official czyli tak jak życzy sobie DICE, my jako administratorzy możemy jedynie zmieniać mapy a ma to na celu zwiększenie popularności serwera potem znów wrócimy na rankingowy i będzie normalnie.

"Dobra recepta na odrobinę realizmu w grze komputerowej" Chodzi mi o samo słowo realizm.Niby ma panować realizm na waszym serwerze a kilka linijek potem dowiaduje sie że noktowizor jest zakazany bo to inaczej "Haksy od producenta".Teraz wytłumacz mi gdzie jest tu realizm jeśli nie moge używać prawdziwej optyki?

Powiedz mi co to za przyjemność z gry jeśli dajmy na to na mapie metro weźmiesz sobie jakiegoś ciężkiego kma z termowizyjnym celownikiem i tak sobie leżysz i leżysz frag za fragiem Ci się nabija a Ty nadal leżysz, zdarzyło nam się już tak nie raz, moim zdaniem termo jest jak czit gdzie wszystko czarno na białym jedyne co masz białe to przeciwnika którego idealnie widzisz i nie przeszkadzają tu warunki pogodowe czy inne duperele, termo to jest pójście całkowicie na łatwiznę, chcesz grać z termo?  to Twój wybór nikt Ci nie zabroni.

Opublikowano

@up 

Sniper limit - to coś, bez czego hardcorowy serwer nie może istnieć.

Ooo Panie, ogółem hardcore to ma być tryb realistyczny, a myślisz, że w realu jest coś takiego, jak "Sniper limit"?

Co do samej prezentacji to jest okey, serwer fajnie się prezentuje. Może kiedyś zagram. :)

Opublikowano

@up 

Ooo Panie, ogółem hardcore to ma być tryb realistyczny, a myślisz, że w realu jest coś takiego, jak "Sniper limit"?

Co do samej prezentacji to jest okey, serwer fajnie się prezentuje. Może kiedyś zagram. :)

Jak chcesz prawdziwego hardcoru to idź do woja i się strzelaj za kraj, to jest gra nie żaden real.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...