Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernizacja elektroniki

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wydania 500PLN i nie wiem co w kolejności wymienić. Myślałem nad jakimś SSD 250GB. Dokładnie Samsung 850 EVO i do tego jakaś wygodna klawiatura. Ostatnio patrzałem w sklepie na klawiatury typu SteelSeries i porównywałem sobie APEX RAW z 6GV2 i jak dla mnie wypadła lepiej APEX RAW ze względu na ciszę (mechaniczna dawała troszkę po uszach w porównaniu do niesłyszalnej APEX'owej), a znowu Razer DeathStalker 2014 ma za niski profil klawiszy (muszę czuć co naciskam). Głównie gram w CS:GO na rozdzielczości 1024x768 4:3, więc myślę, że monitor FULL HD będzie tutaj zbędny. 

Monitor: G922HDAL

Podkładka: A4Tech x-7 500mp

Mysz: R.A.T 7

Słuchawki: Panasonic RP-HT225 & Creative Fata1ity (tych nie używam)

Klawiatura: Logitech Y-SZ49 

Obudowa: Zalman Z3

Procesor: i5 4460

Chłodzenie: Intel

Karta Graficzna: Gigabyte GTX 970

Płyta główna: Gigabyte GA-B85M-D3H

Zasilacz: Antec 500VP

Dysk: WD 1TB

Napęd: Asus

Ram: Crucial Ballastix 2x4GB CL9 1600Mhz

Telefon: HTC ONE X 32GB

Tablet: Samsung Galaxy Tab 3 8-inch

Opublikowano

Ja bym kupil fera 2 + a4tech x7 500mp / ss qck + jakis ssd 128gb. Mi tez apex sie podoba w opor, ale mechaniczna klawiatura jest lepszym wyborem, chociaz tak ogolnie to nie jest Ci to potrzebne, chyba, ze jestes esportowcem :P 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Przepraszam mój błąd. Posiadam X7 200mp oraz 500mp. Temperatura procesorów waha się w okoliach 35-40°C podczas gry w CS'a. Nie gram jakoś zawodowo w cs'a chodzi mi bardziej o ciszę, często surfuję po internecie w godzinach wieczornych gdzie reszta domowników śpi. Zapomniałem jeszcze o słuchawkach. Panasonic RP-HT225 oraz Creative Fata1ity. Możesz mi wierzyć lub też nie, ale lepiej mi się słucha muzyki czy też gra w tych Panasonikach niż w Creative. Mikrofon też mam o lepszej jakości dźwięku z pobliskiego elektronicznego za 10zł niż ten przy Fata1ity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...