Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungle help!

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam obecnie 6 dobrych junglerów i nie wiem kim najbardziej opłaca się grać i go mainować. Otóż zastanawiam się nad : Vi, Skarner, Xin, Sejuani, Reksai, WW. Zaznaczam, że wszystkie to championy mam kupione i zastanwiam sie, który jest najlepszy po wymainowaniu. Dywizja Silver. Czekam na wasze opinie.

Opublikowano

Xin moim zdaniem całkiem fajnie działa, przynajmniej teraz, jak buduje się go pod devauera, guinsoo, nashora i reszta w tanka, sam tak gram, polecam.

WW tez gram ostro, latwa w jungli ale bez ulta czuje sie bezuzyteczny.

Vi spoko ganki, ale nie podoba mi się ta postać, też nie widzialem żeby ktoś wyczyniał ją jakies cuda.

Sejuani slaba obecnie, tak przynajmniej mi się wydaje, nie lubię nią grać.

Reksai i Skarnerem nie grałem wiec się nei wypowiem :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Według mnie Xix Zhao.­

Obecnie Zin jest strasznie mocny, zarówno w early, jak i w late gamie (tutaj dopiero szaleje!). Szybko czyści junglę, ma w porządku ganki dzięki "e" bodajże (to "przyciągnięcie" się), podrzuca, odlecza spore ilości hp. Jego ult robi furorę w teamfightach :) Polecam! 

Opublikowano

skarner- jak dobrze zgankujesz to masz asyste a osobnik skilla ;] mobilny jest dalej ale juz nie tak jak kiedys ale nadal mozna nim carrowac jungle i gankowac ;f

xin- wszyscy na gorze napiszali wiec nie bede piszal poprostu to narazie najlepszy jungler ;f

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Teraz postacie typu właśnie Xin, Jax, czy Yi są mega mocne ze względu na Guinsoo i ogólnie je polecam. Xin jest jednym z silniejszych, bo ma heala, knock upa, doskok - może łatwo snowballować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...