Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania sprzętowe oraz jaką gre wybrać

MatiMcDonald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam kilka pytan dotyczących ogólnie Battlefield'a 3. Pierwsze to co lepsze battlefield 3 czy arma 3. Ostatnio przeszedłem Battlefield 2 Bad Company i spodobały mi się gry w takim temacie. Jeśli wybrał bym battlefield 3 to pójdzie mi na laptopie : Lenovo Gjakiś tam nie pamiętam (4 gb ramu, win 8, procesor AMD A6-6310 1,8Gz, karta graficzna chyba jeśli dobrze patrze to AMD Radeon R4) Sam bym to określił ale sie na tym nie znam :C.... Minimalne wymagania gry  Procesor: Core 2 Duo @ 2.0GHz    

RAM: 2GB
Karta graficzna: DirectX 10 lub 11 kompatybilna Nvidia lub AMD ATI
Pamięć karty graficznej: 512 MB
HDD: 15 GB (wersja sklepowa) lub 10 GB (wersja cyfrowa)

Opublikowano

@MatiMcDonald Wydaje mi się, że nie pójdzie Ci. Potrzebowałbyś procesora 2.0GHz. Ogółem by chodził (z lagami, ale by chodził), gdyby nie fakt, że laptopy zawsze mają wszystko obniżone.

w battlefield'a 2 bad company grałem i nie miałem ażtakich lagów podczas akcji tylko jak sie jakis filmik pokazywal to przez jakies 5 s był czarny ekran a ma podobne wymagania minimalne 

• Core 2 Duo @ 2.0GHz lub podobny
  • 2GB pamięci RAM
  • Karta graficzna z 256MB pamięci RAM, GeForce 7800GT / ATI X1900 i podobne
  • Wolne miejsce na dysku: 15GB dla wersji cyfrowej, 10GB dla wersji na płycie
  • DirectX 9
  • Napęd DVD
  • Karta dźwiękowa
  • Mysz
  • Klawiatura
  • Internet 256 kbps
  •  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...