Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie związane z czołgami premium.

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Piszę w sprawie czołgów premium. Ponieważ mój kumpel z klanu zamierz zakupić czołg premium do 140zł . I interesują go czołgi :

1. Su-122-44

2. SP

3. At-15A

4. Amx CDC

Który z tych czołgów nada się do zarabiania kredytów. Jeśli jakimi nacjami i rodzajami czołgów gra to : Średnie i Td'ki. A z nacji to z każdej gra :D 

Opublikowano

CDC imo najprzyjemniejsza premka. Mobilność, penetracja, celność, dostateczne obrażenia i nie najgorszy rof. 

Opublikowano

Dobrze. A jako drugi czołg z tych co podałem ? hmm?

Opublikowano

Ja bym wziął Su, chociaż SP bo któryś z buffów już aż tak nie ssie i jest w miarę grywalne. Ja jednak wziąłbym SU.

Opublikowano

Ja bym wziął Su, chociaż SP bo któryś z buffów już aż tak nie ssie i jest w miarę grywalne. Ja jednak wziąłbym SU.

Ssie dalej SP. Pograj w WoT'a.

1. CDC

2. SU

Reszta nie warta uwagi.

Opublikowano

Ssie dalej SP. Pograj w WoT'a.

1. CDC

2. SU

Reszta nie warta uwagi.

Jakis czas temu, kilka miesiecy dostal buffa do pancerza, jednak nie poorawilo to jego sytuacji zbyt znaczaco.

Opublikowano

CDC jest swietny ale wymaga umiejetnosci, jesli kolega ich nie posiada nawet niech go nie kupuje. suka jest swietnym tdkiem, a pers jak ssal tak ssie

Opublikowano

Mam CDC, SU i kiedyś miałem SP (odsprzedałem jak dawali za to golda).

Z wymienionych polecam SU. Nie wymaga zbyt wiele od gracza, przyjemny DPS, świetne camo i jest mega mobilny.

CDC to też przyjemny czołg, ale wymaga o wiele więcej umiejętności niż SU. I często pada mu ammorack :)

Opublikowano

Też się dołączę do pyt. o premki.

możliwe że będzie jakaś promocja na czołgi premium ?

Bo luźna kasa by na tel. była i 5200 gold wyszło i się zastanawiam czy czekać czy może przedłużyć premkę.

Opublikowano

Czyli jednak CDc jest gorszy do opanowania niż Su ?

Opublikowano

Przecież penetrajca jest ta sama.

Ma 175. 

Łał, dodali mu 8 peny więcej. Na pewno na Xt zmieni zagrania tym czołgiem. B)

Opublikowano

Zawsze coś :) Raczej jak widzisz takiego e75 to nie będziesz się z nim klepać zwłaszcza od przodu :) a i golda można użyć.

A jak rzuci na topkę to te 8 peny zawsze coś da :) Pograłem tym T54 i CDC, STA2  na teście i coś bardziej przemawia za mną rusek z STA2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...