Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie Na Sm

cedriK~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś działający sposób na zarabianie kasy na SM ?? Przydała by się jakaś dobra, SPRAWDZONA strona na której się zarabia i można potem przelać kasę na paypal. Jest kilka poradników na necie, ale każdy o buxto - shit albo awsurveys - nie działa.

2zi1s0x.gif

Opublikowano

Ale chodzi ci na własnym serwerze czy na globalu jakimś sposobem?

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Musisz popatrzeć za jakimiś buxami czy jak to tam się zwie na jakimś forum stworzonym do tego.

;)

buusaga.jpg

Opublikowano
Musisz popatrzeć za jakimiś buxami czy jak to tam się zwie na jakimś forum stworzonym do tego.

właśnie w tym temacie chce was zapytac o takie portale, na których można zarobić i co ważniejsze można zarobioną kasę przesłać na paypala'a

2zi1s0x.gif

Pomocnik
Opublikowano

Czemu twierdzisz, że bux.to to shit? Wypłaca kasę jak trzeba i wszystko jest ok...:)

Opublikowano
załurz dedyka i wprowadź is i jako is na swoim dedyku daj żeby ludzie ci wysyłai na smocze na pl'u ;d

PS. sorki za orto

czlowieku... zeby zalozyc dedyka trzeba najpierw go oplacic a to sie z celem mija ...

OMG

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano
Czemu twierdzisz, że bux.to to shit? Wypłaca kasę jak trzeba i wszystko jest ok...:)

Ja twierdzę tak, ponieważ nie opłaca mi się marnować parę minut mojego życia za marne parę centów ^.^

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

gdyby ci się udało zrobić metina na którym by grali ludzie i np podac sms i ten sms ładował by ci jakies konto np: paypala z którego potem byś wypłacał kase np kartą no to miodzio :)

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

@up ale raczej mi się nie uda :P więc nie ma co marzyć

Uważam, że bux to shit bo bardzo wolno się tam zbiera i bardzo długo zwlekają z wypłatą. Znacie jakieś inne sprawne takie portale ?

2zi1s0x.gif

Opublikowano

teraz jestem biedny i nie jestem robotem do zarabiana yang zeby je na allegro sprzedawac, to nikt nie zna dobrej strony takiej jak pytałem [prócz buxa] ?

2zi1s0x.gif

Opublikowano

chyba że grałbyś na metku od z8games to mam dobrą stronke robisz reklamy i nie zawsze dostajesz punkty ale można nieźle zarobić

ps strone moge podac na pw żeby nie było że reklamuje

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Idz do roboty i masz na SM np: budowa pomocnik 8-10zl za godzinę. Box itp to ściema. Jeśli jesteś leniem i jesteś gruby jak świnia to załóż stronę i reklamy google umieszczaj to coś zarobisz.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

@UP:

KILK!

Ale żeby zarabiać w ten sposób nie możesz mieć stronę na innej domenie niż .pl :) Najlepiej wyślij mi tą Twoją stronkę na PW :)

@Topic

Jeśli chcesz tak zarabiać to musisz mieć stronę stronę z dobrą tematyką, na którą wchodziło by ponad 1k ludzi dziennie ;)

bumcfksz :P

Opublikowano

wiesz gdybyś miał ze 2 kolegów co umie założyć serwer i jednego co ma konto i zna sie na html to czemu nie ? jest to proste ^^ tylko trzeba mieć dedyka

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

OMG a skąd by wziol kasę na dedyka "-". Około 100-200 zł na miesiąc. Chyba żeby znalaz jakiegoś romunskiego czy coś takiego za 50 zł xD

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...