Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Sebby OKTW, Pytania, Odpowiedzi, Wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś zadowolony ze swojego skryptu do Kalisty, czy chciałbyś go poprawić?

Po wczorajszych update powinna śmigać dobrze. To już kwestia gustu kto co lubi. Kalista jest całkiem nie w moim stylu gry (problemy z pozycjonowaniem)

Tu akurat nie miałem na myśli twoich skryptów do nich nie mam wątpliwości a nawet wręcz przeciwnie, cały czas gram na OKTW :)

Od siebie też zadam pytanie. Co jest wynikiem tego że dużo ludzi mówi że Paid Skrypty > L#. Grając na Bolu/EB/GOS itd. Wszystkie tego typu programy są kwadratowe. LastHit / AA / Combo itd. Nie jest ani trochę dynamiczne przez co skrypt działa gorzej niż poziom Brąz 10. AmberCarries - Vayne, paid skrypt a czasami nie używał mi AA. Big Fat Jinx - Zmiana Q, opcja OutofRange jakby w ogóle nie działa. Tylko na L# działa mi wszystko normalnie, czy to tylko moje odczucia?

Vayne to 50 % orbwalker, 30 % dobre E , 20% focus i logika survival 

Orbwalker w L jest cały czas poprawiany i udoskonalany sam pracuje nad farmieniem pod wieżyczką dlatego też może sie wydawać lepszy.

L ma taką przewagę nad bolem że pracuje na C# który jest szybszy od LUA 

Paid skrypty są raczej dopracowane. Oczywistym faktem jest to że jeżeli tworzysz produkt za który dostajesz kasę to starasz się o to by był najlepszy. Wydaje mi sie że BOL po prostu umiera i nikt się nie stara nad rozwojem tego programu dlatego też zostanie w tyle... Jedyne co go trzyma przy życiu to marka (coś jak adidasy lub pampersy :)

Co do samej vayne to jest ona u mnie na liście championów za które można dostać bana i raczej unikam grania tym championem podobnie jak Kalista i Jinx.  

(oglądając powtórkę łatwo stwierdzić gołym okiem że to skrypt no i po ostatnich moich poprawkach skrypty na te postacie stały się za bardzo skuteczne i nie obyło się bez zarzutów na /all chat )

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Program jest wykrywalny, to ze na razie nie dostales bana, nie oznacza ze program jest niewykrywalny.

Wiem jak dziala wg. RIOT system flagowania kont, istnieja tak jak wspomniales bany nadawane manualnie lub flagowane, lecz RIOT posiada system, ktory automatycznie flaguje konta.

Gdy cos podepnie sie pod proces i zostanie wykryte przez ich system = oflagowanie konta.

Maja takze system, ktory opiera sie na ilosci klikniec na sekunde.

Zrobilem maly test, na poczatku tego patcha odpalilem L# na koncie z 1lvl, nie uzywalem spacji, nie wykorzystywalem movmentu, sam inject L#.

Wczoraj to konto dostalo perma za 3rd programy.

Rozumiem, kazdemu moze sie powinac noga ale powinno to byc za kazdym razem wyjasniane i informowane, a nie ukrywane.

Main zyje, nie uzywalem na nim LS, to nie jest placz z mojej strony, tak dla wyjasnienia.

A czy robiłeś takie testy na EB ? Konto PIII banned. Przed pre-sezonem grałem czysto, od miesiaca jakos bawiłem się eb na normalach :) Ad evade flash off, wg mnie niemozliwe za repy, nie robilem niczego podejrzanego ;)

@topic Rozumiem, że nie wliczając OKTW używasz evade i innych pomocniczych skryptów typu gank arlet ?

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Pytania:

1. Który język według Ciebie jest szybszy, ten wykorzystywany w L# czy EloBuddy?

2. Do jakiej postaci będzie kolejny Twój skrypt? Kiedy będzie w końcu Azir? Jak na razie L# nie posiada żadnego działającego skryptu do Azira.

3. Utrzymujesz się z samej wypłaty z L#?

4. Miałeś już styczność z EloBuddy? Co myślisz o tym projekcie?

I jeszcze jedno co do bola, słyszałem, że wypuszczają wersje 2.0 Masz może na ten temat jakiekolwiek informacje?

Opublikowano

A czy robiłeś takie testy na EB ? Konto PIII banned. Przed pre-sezonem grałem czysto, od miesiaca jakos bawiłem się eb na normalach :) Ad evade flash off, wg mnie niemozliwe za repy, nie robilem niczego podejrzanego ;)

@topic Rozumiem, że nie wliczając OKTW używasz evade i innych pomocniczych skryptów typu gank arlet ?

Mam wbudowany gank alert i całe potrzebne utility tylko evade mam odpalone i common 

Nie wiem jak to jest na EB nie interesuje się. Jestem tylko w stanie udowodnić że od roku nie dostałem bana ani na jednym koncie grając na L oczywiście bez cracków itd 

Pytania:

1. Który język według Ciebie jest szybszy, ten wykorzystywany w L# czy EloBuddy?

2. Do jakiej postaci będzie kolejny Twój skrypt? Kiedy będzie w końcu Azir? Jak na razie L# nie posiada żadnego działającego skryptu do Azira.

3. Utrzymujesz się z samej wypłaty z L#?

4. Miałeś już styczność z EloBuddy? Co myślisz o tym projekcie?

I jeszcze jedno co do bola, słyszałem, że wypuszczają wersje 2.0 Masz może na ten temat jakiekolwiek informacje?

1. jest to ten sam język. I nie jest to według mnie tylko są specjalne benchmarki wydajności języków programowania . Więc tu moze być tylko różnica optymalizacji kodu

2. sonda na L powiedziała że ludzie są zainteresowani Yasuo i Azirem. Cięzko mi się zdecydować i zaczekam do następnego patcha aby zobaczyć co będzie mocniejsze

3. robię jeszcze strony internetowe i jestem grafikiem 

4. zagrałem jedną gre Jinx. Projekt fajny tyle że zaczerpnięty z L. EB będzie czymś między BOL a L (płatne addony itp ) Może teraz wydawać się fajnym rozwiązaniem ale jednak po tym jak sie stanie płatny ludzie raczej wybiorą L z racji tego że płacisz raz na miesiac i masz wszystko. Oczywiście szanuje EB bo chłopaki wkładają tam sporo pracy. 

Jakiś miesiac temu starałem się o rangę na BOLU i wypuszczałem serie skryptów NextGen. Jednak zrezygnowałem z dalszych starań ponieważ BOL powoli umiera i comunity jest zamkniete na nowe osoby. Od kiedy zacząłem skryptowanie miała wyjść wersja 2.0 ;D z takim skutkiem jak widać. ;D 

Opublikowano

Powiem Ci tak. Nie patrz na win ratio, nie patrz na to co jest mocne w danym patchu. Liczy się to, czym umiesz/lubisz grać. Nikt CI nie każde dostosowywać się do aktualnej mety tak jak robiło to uol. Wyciągali picki, których nikt by się nie spodziewał i całkiem nieźle im szło (4 miejsce w lcsach to moim zdaniem nie lada wyczyn). Do Yasuo jest jeden skrypt, który posiada prawie wszystko, czego można oczekiwać od yasuo - jest to brain sharp. Wystarczy tylko poprzestawiać sobie przyciski do swoich upodobań (domyślnie combo jest bodajże na ctrl). Do azira nie ma ani jednego w pełni działającego skryptu. Pisałeś gdzieś, że skrypt robisz w kilka godzin, a czekanie na nowych patch nic nie da. Zrób skrypt do azira, to zobaczysz jak mu win ratio podskoczy. Tak jak mówiłem - meta nie jest ważna. Jak widzisz na przykład w przeciwnym teamie teemo to i tak odechciewa Ci się grać. Jest, był i będzie zawsze op nie zależnie od mety.

Co do EloBuddy, przetestuj sobie Lee`Sina od Fluxiego, w żadnym skrypcie w L# nie widziałem takich inseców.

I jeszcze odniesienie do tego, co napisałeś.

Mówisz, że jest to ten sam język, więc czemu nie jest możliwe uruchamianie skryptów z L# w Elobuddy?

Opublikowano

Powiem Ci tak. Nie patrz na win ratio, nie patrz na to co jest mocne w danym patchu. Liczy się to, czym umiesz/lubisz grać. Nikt CI nie każde dostosowywać się do aktualnej mety tak jak robiło to uol. Wyciągali picki, których nikt by się nie spodziewał i całkiem nieźle im szło (4 miejsce w lcsach to moim zdaniem nie lada wyczyn). Do Yasuo jest jeden skrypt, który posiada prawie wszystko, czego można oczekiwać od yasuo - jest to brain sharp. Wystarczy tylko poprzestawiać sobie przyciski do swoich upodobań (domyślnie combo jest bodajże na ctrl). Do azira nie ma ani jednego w pełni działającego skryptu. Pisałeś gdzieś, że skrypt robisz w kilka godzin, a czekanie na nowych patch nic nie da. Zrób skrypt do azira, to zobaczysz jak mu win ratio podskoczy. Tak jak mówiłem - meta nie jest ważna. Jak widzisz na przykład w przeciwnym teamie teemo to i tak odechciewa Ci się grać. Jest, był i będzie zawsze op nie zależnie od mety.

Co do EloBuddy, przetestuj sobie Lee`Sina od Fluxiego, w żadnym skrypcie w L# nie widziałem takich inseców.

I jeszcze odniesienie do tego, co napisałeś.

Mówisz, że jest to ten sam język, więc czemu nie jest możliwe uruchamianie skryptów z L# w Elobuddy?

EB i  L# mają inne common i core.

Opublikowano

Sebby jak możesz to zrób Yasuo bo po nowych itemkach jest co najmniej op, a azir w 5.24 ma dostać parę nefrów.

Dla mnie jesteś najlepszym developem. Bez ciebie league sharp jest nic nie warty.

Opublikowano

Sebby jak możesz to zrób Yasuo bo po nowych itemkach jest co najmniej op, a azir w 5.24 ma dostać parę nefrów.

Dla mnie jesteś najlepszym developem. Bez ciebie league sharp jest nic nie warty.

????

5.24 wyszło dziś, skąd te info w ogóle, że ponerfiony azir ma zostać jeszcze ponerfiony? Do yasuo masz braind Sharpa, niczego temu skryptowi nie brakuje, a do azira nie ma żadnego działającego skryptu.

Opublikowano

Cześć Sebby. Czy jest szansa że L# stanieje do chociaż 12$? Bo cebuluje na cracku co najwyżej. Dla 18 latka 15$ to dużo ;/ A wiem że póki co L# jest najlepsze. No i nie boicie się czy wraz z kolejnymi falami banów ubędzie wam w końcu na tyle użytkowników by prowadzenie programu było nieopłacalne?

oczywiście że to jest dużo kasy... Sam zawsze jechałem na crackach lub zmieniałem platformę na darmową. Macie EB wiec na tą chwile puki jest darmowe możecie używać EB za darmo.

i oczywiście martwie się o podejście RIOT i o bany. Obecnie pracuje z joduską nad zabezpieczeniami tak aby tych banów nie było aż tyle. 

Opublikowano

nie potrzebujesz studiów by programować, Lepiej przerobić kilka książek z jakiegoś jezyka programowania np Java i dostajesz bardzo dobrą pracę na start. Mój kolega wyciąga 12 tys miesiecznie a zrobił tylko licencjat :)

Poleciłbyś jakieś książki z java? chce zacząć uczyć się programowania na cel sobie wziąłem certyfikat ocpjp ale potrzebuje zakupić dobre źródło do nauki.

Opublikowano

Poleciłbyś jakieś książki z java? chce zacząć uczyć się programowania na cel sobie wziąłem certyfikat ocpjp ale potrzebuje zakupić dobre źródło do nauki.

Cay-S.-Horstmann-Gary-Cornell-Java.-Podstawy-Wydanie-IX.pdf

poszukaj coś takiego 

Opublikowano

1)Twój najbardziej OP skrypt ?

2)Ile zajmuje ci napisanie np takiej jinx od samego początku do samego końca ? tydzień ? miesiąc ?

1. nie ma najbardziej op skryptu. wszystko zależy od obecnej mety. Wiem tylko ile mam kodu do danej postaci. Np bardzo dużo logiki ma ezreal, Jayce, Jinx, Draven Brand Z każdego championa staram sie wydusić jak najwięcej kodu 

2. samo pisanie to jakieś pare godzin... więcej schodzi się z testowaniem i ulepszaniem a z tym schodzi nawet miesiące

@1361622928-U485574.pngSebbyJoduskame

Polecisz jakiegoś pdfa do C#? Z góry dzięki! ^^

nie uczyłem się C# wystarczyła mi znajomość Javy 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jave już pewnie bardzo dobrze znałeś?

A co do L#, jest coś większego w planach?

Jeżeli piszesz do mnie, proszę użyj opcji cytuj <3

Opublikowano

Czy zrobiłbyś w przyszłości skrypt do Gangplanka?

Myślę, że jest to niedoceniona postać na midzie. Co prawda nie ma prawie szans na zabicie przed 6 ( mówimy o GP AD MID ), ale late game tej postaci wynagradza to. Patrz na beczki. Sądzę, że gdyby tak, by zrobić do niego skrypt, byłby super.

Opublikowano

Jave już pewnie bardzo dobrze znałeś?

A co do L#, jest coś większego w planach?

w sezonie 6 tak :) teraz musimy portować asm na sdk

Czy zrobiłbyś w przyszłości skrypt do Gangplanka?

Myślę, że jest to niedoceniona postać na midzie. Co prawda nie ma prawie szans na zabicie przed 6 ( mówimy o GP AD MID ), ale late game tej postaci wynagradza to. Patrz na beczki. Sądzę, że gdyby tak, by zrobić do niego skrypt, byłby super.

mocna postać i myśle że dobra logika do beczek i by był op :) ale obecnie chyba zajmę sie supportami 

Opublikowano

Pytanie:

Czy grając na tym samym kompie z tego samego ip, ale tylko na jednym koncie(jedno eune, drugie turcja) to gdybym grał tylko na turcji na L, a na eune legit to czy byłoby jakieś powiązanie i dostałbym bana na eune czy tylko ew. na turcji?

Pytanie nr2:

Pisałeś że masz listę skryptów za które można wyrwać bana, a więc na jakich skrpytach warto grać na jungli i nie są "banable"?

Pytanie nr3:

Rivenka dobra obecnie nawet ze skryptami?

Pytanienr4:

Czy są jakieś "Specjalne okresy" kiedy nie warto grać na L i grać jednak legit? 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Pytanie:

Czy grając na tym samym kompie z tego samego ip, ale tylko na jednym koncie(jedno eune, drugie turcja) to gdybym grał tylko na turcji na L, a na eune legit to czy byłoby jakieś powiązanie i dostałbym bana na eune czy tylko ew. na turcji?

Pytanie nr2:

Pisałeś że masz listę skryptów za które można wyrwać bana, a więc na jakich skrpytach warto grać na jungli i nie są "banable"?

Pytanie nr3:

Rivenka dobra obecnie nawet ze skryptami?

Pytanienr4:

Czy są jakieś "Specjalne okresy" kiedy nie warto grać na L i grać jednak legit? 

1. dostałem 2 bany a gram na 4 kontach więc riot nie wiąże tego w żaden sposób :) jak nie dostaniesz reporta to i nie dostaniesz bana 

2.Bany są za reporty i te postaci po których widać skrypt sa niebezpieczne. 

3. nie gram innymi postaciami niż tymi co mam w AIO

4.czasu tu nie gra roli. Nie daj sie zreportować to klucz do sukcesu 

Opublikowano

1. Czy przed tym zanim robiłeś skrypty do L# do sie jakims crackowaniem interesowałeś czy cos? Chodzi mi o to, czy świeżo do tego podszedłeś, i od początku się uczyłeś, jak sie w lua pisze, czy miałeś doswiadczenie?
2. Wyslesz invite do L#? xD

Opublikowano

1. dostałem 2 bany a gram na 4 kontach więc riot nie wiąże tego w żaden sposób :) jak nie dostaniesz reporta to i nie dostaniesz bana 

2.Bany są za reporty i te postaci po których widać skrypt sa niebezpieczne. 

3. nie gram innymi postaciami niż tymi co mam w AIO

4.czasu tu nie gra roli. Nie daj sie zreportować to klucz do sukcesu 

A jak sądzisz, ile tych reportów "potrzeba" na bana? Bo ostatnio 2 osoby z enemy mi groziły reportem za skrypty podczas gdy cała reszta ludzi mnie broniła i uświadamiała im, że po prostu są słabi (mój team + 3 osoby z enemy)?

Czy już mogę szykować trumnę na konto :/?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaką aktualną książkę polecasz do C# przy opanowanym C++, nie mogę przejść na ten język z kursów z neta, po prostu czytam kod jakiegoś skryptu i za Chiny nie ogarniam kodu.

Opublikowano

Jaką aktualną książkę polecasz do C# przy opanowanym C++, nie mogę przejść na ten język z kursów z neta, po prostu czytam kod jakiegoś skryptu i za Chiny nie ogarniam kodu.

Zobacz na YT kanał ImpactIT.

Też nie lubie z neta ale ten kanał mnie zaciekawił już pół roku temu i co do tej pory wszystko rozumiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...