Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime - wybór

Kasztan005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, 

Ostatnio pisałem do Was, że potrzebuje jakiegoś ciekawego anime. Znalazłem parę serii, ale już mi się kończą i ponawiam do Was prośbę, żebyście mi coś fajnego znaleźli. Tutaj jest mój link do mala: http://myanimelist.net/animelist/rzarkoMam zamiar skończyć Tokyo Ghoul'a i zacząć ostatnie dwie serie w planowanych. Ale potrzebuje już czegoś na zapas. Znajdzie się coś ciekawego dla mnie? 

Opublikowano

Porzuciłeś Code Geas O_o

---

Btoom

Log Horizon

Belzebub

Accel World

Campione

Magi:The labyrinth of Magic

Atak tytanów

C: The Money of Soul and Possibility Control

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Porzuciłeś Code Geas O_o

Jakoś mi się nie spodobało. Obejrzałem do połowy pierwszą część i uznałem, że to nie dla mnie. Może kiedyś do tego wrócę. 

Dzięki za pomoc, czekam na dalsze tytuły. 

Opublikowano

Porzuciłeś Code Geass?! ;( 

Elfen Lied i Kokoro Connect z planowanych­. Elfen Lied to dobry dramat z dużą ilością krwi. Zakończenie może Ci się nie spodobać, aczkolwiek polecam

Golden Time - Toradorze dałeś 10/10 to jest podobne, tego samego twórcy, ale gorsze nieco. Bohaterowie są studentami, trochę fantasy...)

Psycho-Pass - Cyberpunk, ładna kreska, strasznie dużo krwi, zagadki/tajemnice, przyszłość

Zetsuen no Tempest - Anime do połowy wręcz genialne. Romans, tajemnice/zagadki, fantasy, walki, ładna kreska

Kiseijuu - Pasożyty atakują Ziemię, strasznie dużo krwi bez cenzury, romans (mógł wypaść nieco lepiej), plot-twisty 

Death Parade

Nanatsu no Taizai, One Punch Man - Komedia, shounen, zajebiaszcze pojedynki

Magi - 2 sezony

Selector WIXOSS - 2 sezony. Podobne do Mahou Shoujo Madoka Magica. Małe dziewczynki grają sobie w magiczne karty. Pod względem dramatu, gatunku psychologicznego jest super dla mnie

Durarara!! - Dużo sezonów. Fantasy, komedia, romans, wojny gangów, szantaże ...

Baccano! - Nieśmiertelność, wojny gangów - mafii, komedia, strasznie dużo krwi

Nagi no Asukara - Romans, akcja dzieje się pod wodą i na lądzie

Hunter x Hunter 2011

FMA: Brotherhood

K-On! : 2 sezony

Ghost In The Shell - Tu się możesz zanudzić, ale klasyk. Może akurat kiedyś Ci przypadnie do gustu

Shingeki no Kyojin

Akame ga Kill

Kuroko no Basket - 3 sezony

Sakurasou no Pet na Kanojo

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

Steins;Gate - Aż się sam dziwie, że o tym zapomniałem i dopiero na koniec. Must watch! ;)

Więcej mi się nie chce wymieniać, sorry. To powinno wystarczyć, poleciłem jedne z moich ulubionych. Mam nadzieję, że jakoś pomogłem ;)

Opublikowano

Aktualny ten MaL? Przeca w poprzednim temacie ci 30 pozycji poleciłem, inni polecili ci może drugie tyle i z tego obejrzałeś jedynie 2-3 serie po czym znowu wracasz byśmy ci coś ciekawego polecili? Jak będziesz tak wybredny to za 2-3 miesiące stwierdzisz, że już nie ma ciekawych anime, a i nam się skończą pomysły co ci polecić.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Aktualny ten MaL? Przeca w poprzednim temacie ci 30 pozycji poleciłem, inni polecili ci może drugie tyle i z tego obejrzałeś jedynie 2-3 serie po czym znowu wracasz byśmy ci coś ciekawego polecili? Jak będziesz tak wybredny to za 2-3 miesiące stwierdzisz, że już nie ma ciekawych anime, a i nam się skończą pomysły co ci polecić.

Wszystko co podałeś to przejrzałem. Wybrałem, co mi się podobało. Może i jestem wybredny i nie chce oglądać czegoś, co mi nie podchodzi pod mój gust. 

Opublikowano

Ja bym tobie polecił żebyś ustawił czytelniejszy layout, bo to przy tylu anime już jest nie wygodne, co dopiero przy większej ilości.

Możesz ukraść ;p - przy okazji, masz tu kilka serii.

btw.

>SAO 10/10

>Another 10/10

Lol, nie.

Another według mnie był z*******y. Chciałbym zobaczyć wiele anime w takim klimacie, idealnie się wbił w moje gusta. 

Sao średnio, ale nie będę już zmieniał, j****. 

Opublikowano

Another według mnie był z*******y. Chciałbym zobaczyć wiele anime w takim klimacie, idealnie się wbił w moje gusta.

Sao średnio, ale nie będę już zmieniał, j****.

To mów tak od razu, a nie.

Corpse party.

gfgdf

Opublikowano

No i o to mi chodziło. Zapowiada się fajnie, ale dłuższe, dłuższe!

Dłuższe mówisz?

Hugurashi - pierwszy sezon ryje banie

Umineko no karu ni (czy jakoś tak) - podobno dobre, ja wstrzymałem się po 3 odcinkach.

Shiki-horror, lecz są wampiry, a nie jakieś klątwy i inne.

Wszystkie te tytuły mają po 24-26 odcinki.

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...