Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria.eu - Smutna prawda o skąpym Adminie

D3rr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takich momentach brakuje mi idiotyzmów w pogaduszkach...

Wyjdź stąd i się nie kompromituj, ciesz się, że dostałeś w ogóle 500SM, bo ja bym Ci nic nie dał za sposób, w jaki odzywasz się do administracji. 

Opublikowano

Pamiętam jedną sytuacje z Temidy.. Jak podobny koleś do Ciebie znalazł buga i nam zgłosił. I wiesz co? Też próbował szantażu. Jebnąłem mu bana na ip. Zazdroszczę administracji tego serwera takiej cierpliwości.

Metin nigdy nie przestanie mnie zadziwiać..

@AP

Dowody?

Opublikowano

Pamiętam jedną sytuacje z Temidy.. Jak podobny koleś do Ciebie znalazł buga i nam zgłosił. I wiesz co? Też próbował szantażu. Jebnąłem mu bana na ip. Zazdroszczę administracji tego serwera takiej cierpliwości.

@AP

Dowody?

pw

edit* jednak mam bloka znajomy Ci wyśle tego ss;a./

qjk9NlL.png

Opublikowano

Twoje IP zostało zasłonięte :).

I tak zgłosiłem Ciebie do modków. 

A co do tego "wizualnego" buga to się nie ośmieszaj było parę osób które tego używały i mam nadzieję że znajdą ten temat i się wypowiedzą. 

qjk9NlL.png

Opublikowano

@AP

Dowody?

pw odczytaj zaslonil po czasie gdy juz kazdy mogl 10 razy ss zrobic itc. ;)

Opublikowano

Nie słuchajcie tych debili. Server z*******y i admini dbają o srever i o graczy. Zapraszam do grania.

mca.png
Opublikowano

Nie słuchajcie tych debili. Server z*******y i admini dbają o srever i o graczy. Zapraszam do grania.

Ja jakbym był Administratorem takiego serwera i jakimś cudem nie zauważył tak poważnego buga[ps. była jeszcze beta xDDDD] To dałbym mu full isa i miał wyjebane na to co z nim zrobi tylko cieszyłbym się, że ktoś napisał mi o tym bugu.

ale tu nie chodzi o mnie xDDD 

Tylko o to co on teraz odkur......a i wmawia wszystkim że to był bug wizualny xDD 

qjk9NlL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...