Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę i zatrudnię się jako budowniczy - Promuję serwery na mc lista.

mieczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, promujesz na mclista? Jestem zainteresowany, wbij na serwer :

IP : InterCode.ench.pl

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Nie polecam 16 lat i taka ortografia?

Robię diaksy na mclista kątakt pw połowa płatności z góry "

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Na prawdę oczekujesz że ktoś cie przyjmie? Nie masz więcej niż 11 lat i jesteś kompletnie nieprofesjonalny w tym co robisz .. człowieku jak juz piszesz ogłoszenie gdzie chcesz zarobić zrób to porządnie .. A teraz zabierz sobie słownik do ręki lub sprawdz w google gdzie zrobiłeś błąd w słowach : Kątakt,komęd,"Sporo ludzi po stracie serwera","Zangarzowanie się w srpawe" 

Człowieku zanim zaczniesz zarabiać i robić projekty które pochłaniają twój czas usiądź do książek,Posłuchaj troche na lekcjach a nie zajmujesz się grami i marnujesz sobie życie .. Nie polecam kolegi 0 profesjonalizmu o orto nie wspominając .

+To nie hejt z mojej strony lecz pokazanie innym co się dzieje jak sie siedzi 24/h przed kompem ..

+prosze ustawić forum na 10+

Opublikowano

@KeragosPL ja buduję dla zabawy a proszę o kasę tylko dla tego żeby nie przychodziły dzieci, a po zatem chodzę do technikum na profil elektryk a co do ort. to nigdy nie byłem i będę orłem, większość czasu to spędzam w szkole i przy książkach od przedmiotów zawodowych.

76561198046924593.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...