Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja bardzo zachęca i jest schludna, ale co do serwera to mam zastrzeżenia, co nam po rozgrywce skoro dostajemy jedzenie, drop jest bardzo łatwy. To równie dobrze możemy iść na jakiegoś freebuilda chodź nie będziemy mieli takich miejsc na budowę z wyspa .

4/10 jak narazie

Opublikowano

Prezentacja bardzo zachęca i jest schludna, ale co do serwera to mam zastrzeżenia, co nam po rozgrywce skoro dostajemy jedzenie, drop jest bardzo łatwy. To równie dobrze możemy iść na jakiegoś freebuilda chodź nie będziemy mieli takich miejsc na budowę z wyspa .

4/10 jak narazie

otwieramy się na sugestię użytkowników :)

Świnki usuniemy , drop zmniejszymy :)

//Wykonano

Cześć :)

Opublikowano

Prezentacja mi się bardzo podoba tylko jedyne zastrzeżenie mam do dropu na wszystko 0.1%? Diament warty tyle co żelazo?

15 szmaragdów wymienialne na 1 diament a szansa na drop taka sama? Strasznie dziwny ten drop

drop jest dodany jako Dodatek . dropnie Ci to się cieszysz :) .

Jeśli macie jakieś propozycje walcie śmiało :)

Opublikowano

Jak nie będzie żadnych nowości to serwer padnie po miesiącu. Teraz musisz czymś przyciągnąć graczy bo ta gra upada

wiem wiem , upada ale co zrobić -,-. Cs podkradło graczy :(

jeśli chodzi o utrzymanie serwera to może on stać nawet rok . drugi serwer go utrzymuje :)

a co do twojej wyżej zamieszczonej odpowiedzi

drop na wszystko jest taki sam .

dropniesz = cieszysz się

ale także emeraldy możesz kupić za $ czyli możesz ich mieć więcej co daje możliwości abyś handlował z osadnikami .

sprzedając itemki z mobów , itp itp zarabiasz $.

Opublikowano

ale to jest wlasnie bezsensowne, rownie sie cieszysz gdy dropnie ci diament jezeli na zelazo jest 1%

żelazo i inne surowce tego typu są w sklepie . zarabiasz i kupujesz sb żelaza , złoto , diamenty , pistony itp itd.

Kopiesz np. Cobbla wymieniasz na emeraldy a za emeraldy kupujesz to co wyżej opisałem

Opublikowano

takie coś było modne za czasów bety, teraz ludziom nie chce się kopać 3h żeby kupić sobie diamencika w minecrafcie. 

kto powiedział że 3h ?:)

Skyblock = rozbudowa

Zrobisz porządną Stowniarkę to zaczniesz zarabiać

Przecież nie dam wysokiego dropu . 1-2 dni i będziesz wszystko miał.

kopiesz by zarabiać , zarabiasz by kupować , kupujesz by rozbudowywać.

tyle w temacie.

Opublikowano

I o to chodzi że ludziom nie chce się dużo kopac i się wkurwiac bo nie dropi, tylko chcą sobie pobudowac na luzie a nie placzac bo im żelazo przypadkiem spadło z wyspy

Opublikowano

I o to chodzi że ludziom nie chce się dużo kopac i się wkurwiac bo nie dropi, tylko chcą sobie pobudowac na luzie a nie placzac bo im żelazo przypadkiem spadło z wyspy

dobra wyluzuj . :-) nie podoba się , nie komentuj

Opublikowano

Ładna prezentacja, serwer ładnie się zapowiada! ;> Tylko trochę dziwny ten drop jest :P

Trzeba zagrać to zrozumiesz ten drop . :-)

Opublikowano

Dziś Start 20:00 !
               IP: sky.loofcraft.pl
                     1.7.2

-------------------------------------------------------
Kody na VIP 15 dni  :

1) BNHJKUPOIL
2) BHGTYRESFG
Sklep: >>  Klick  <<
-------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...