Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy "Bug"

damianouno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłączam się pod pytanie, miałem taki sam właśnie temat zakładać. I jeśli można ma ktoś może kromciobota? Potrzebuje. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mysle ze BP na pewno sie nie zorientuje przy takim przypływie uri w tak krótkim czasie ;)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Nie fake.

Po prostu to nie jest jego jakis tam program/pomysl i takich rzeczy nie mozna wystawiac na allegro.

Jest bug na premke /podwajacz/rabatowke itp itd. Tylko problem jest taki ze to kosztuje;p

Opublikowano

"Strona usunięta przez pracownika Allegro" - zdaje się że jednak fake xD

Allegro usuneli bo sprzedawanie "nie swoich pomysłów " to łamanie regulaminu

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

za 30 zlotych chcecie 90 mln urki ?? hahah to juz nie lepiej to wydac na MHH ?? a kredki pozbierac ?? pozatym z tego co wiem to kromcio nie ma za dobrych opini.... wiec raczej nie polecam niczego kupowac od niego

Opublikowano

To jest naciagacz, sprzedaje VG czy tam VD bota ze zmieniana nazwa jako swojego bota i jeszcze mowi ze to dziala.

CZego ten typ jeszcze za 3 dychy nie sprzedawal, podejrzewam ze by matke swoja za tyle samo opchnal jakby byla okazja

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...