Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny serwer i launcher - szukam launchera (oprócz MinecraftabyZyczu).

Dr. Nijanpasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio obejrzałem sobie dawne klocki jeszcze z bety i naszła mnie ogromna ochota na grę w Minecraft'a na starych wersjach z kolegami. Problem jest taki, że od 3 lat nie wchodziłem na Minecrafta i zapomniałem login i hasło do premiumki, więc szukam Launchera ( byleby nie Zyczu, bo mam "Straszny błąd" ), który umożliwi mi wybranie starszych wersji i stworzenie na nich serwera. Jest w ogóle jeszcze taka możliwość, żeby ściągnąć serwer-minecraft.exe na betę i żeby działał, i żeby jeszcze launcher mógł go obsługiwać? Nie chcę grać na tych nowych wersjach. Przestałem na tym kiedy weszła pełna wersja, bo enchanty, smok itd. to nie styl Minecrafta ;-;

Opublikowano

raczej nie znajdziesz już serwera na bete/alphe, bo to przestarzałe wersje. Możesz spróbować z full 1.0/1.1 - wpisz w googlach craftbukkit minecraft (jak chcesz to spróbuj wyszukać, jeżeli jest BETA)

//

Opublikowano

raczej nie znajdziesz już serwera na bete/alphe, bo to przestarzałe wersje. Możesz spróbować z full 1.0/1.1 - wpisz w googlach craftbukkit minecraft (jak chcesz to spróbuj wyszukać, jeżeli jest BETA)

Chcę zrobić własny serwer. Jara już mam, podaj mi proszę tylko dobry Launcher, na którym mógłbym wejść na betę 1.7.2.

Opublikowano

@Dr.Nijanpasu Kup sobie Minecraft'a Premium i będziesz miał wszystkie wersje, nawet alpha. Piractwo jest zabronione, a ściąganie wirusów zbędne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...