Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy błąd 0xc000007b

masa998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po odpaleniu gry wyskakuje mi informacja : smite.exe - błąd aplikacji Aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomiona (0xc000007b)]

Przed formatem komputera gra chodzila bez zarzutow teraz nie chce chodzic i wyskakuje ten błąd jezeli dobrze sie orientuje to za aktualizowalem wszystkie sterowniki wszystkie c++ itp net freamwork tez nie wiem zbytnio jak to sprawdzic i prosze o pomoc w naprawieniu tego błędu.

Opublikowano

aio210?

Albo chociażby AIO (All In One Runtimes by Sereby). Nie wiem czy to pomoże, ale u mnie zawsze to instaluję po reinstalowaniu systemu (średnio raz na miesiąc)

Podobny obraz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zrobilem to samo co na filmiku i nadal nic.

Da sie w jakis sposob przeinstalowac wszystkie Dll c++ etc ? bo z tego co czytalem to glownie tego brakuje nie zamierzam robic znow formata komputera tylko po to by dzialala mi gra jak juz to bym wolal przeinstalowac jakies sterowniki , da sie wykryc jakos czego brakuje co kolwiek ?

Opublikowano

Witam po odpaleniu gry wyskakuje mi informacja : smite.exe - błąd aplikacji Aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomiona (0xc000007b)]

Przed formatem komputera gra chodzila bez zarzutow teraz nie chce chodzic i wyskakuje ten błąd jezeli dobrze sie orientuje to za aktualizowalem wszystkie sterowniki wszystkie c++ itp net freamwork tez nie wiem zbytnio jak to sprawdzic i prosze o pomoc w naprawieniu tego błędu.

Cześć

To jest taka paczka spójności z plikami programów potrzebnych do gier. Wgraj to po prostu do folderu z grą.

Link do pobrania:

http://www.mediafire.com/download/w0ws9r4nwqb9r8g/Pliki+by+EdYchu+(0xc000007b).rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/42d3923b0cac9aef855127e5c66ed7975bdb7930927d79a553710da90e60e702/analysis/1450971892/

Opublikowano

Gdzie te pliki wrzucic jezeli mam smite na steam ?

Do folderu z grą 

Opublikowano

Możesz podać dokładną lokalizacje, gdzie wrzucić te pliki? 

Nie wiem nie grałem w smite, ale powinienieś wgrać to do głównego katalogu z grą

Opublikowano

Jak ja miałem ten problem to chyba ściągałem z neta paczkę z niezbędnymi plikami .dll i pomogło. Ale mogę się mylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...