Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gosu rozmawia na streamie

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy jeszcze nie oglądacie? 

100k osób ogląda, beka.

Co myślicie o tej odważnej decyzji Gosu? Piszcie teorie spiskowe, albo gra za słabo albo wynajął jakiegoś randoma żeby $$$ na święta zdobyć  :yay: A raczej ona ._.

http://www.twitch.tv/mushisgosu

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak się było anonimowym graczem league of legends i jeszcze tak bardzo rozpoznawalnym przez kilka lat, no to bardzo poważna decyzja z jego strony.
Przyjemny ma głos, teraz czekać na kamerke, chociaz wątpię że ją włączy - na reddit już pewno milion postów. xD

Opublikowano

Nareszcie gosu ukazuje swój świetny głos

Moge umierać <3

Opublikowano

Ma przyjemny głos, ale jakby ogarnął dźwięk z klawiatury i myszki byłoby super

Nakurwia jak moja mama w schabowe

Ale co prawda to prawda, strasznie to przeszkadza xD

Opublikowano

On klika delikatnie, ale ma mechaniczną klawiaturę i to bardzo słychać. Dodatkowo ciągle te dotacje, głowa boli już po 10 minutach :D

Opublikowano

­Mógłby mi ktos wytłumaczyć o co chodzi? BO nie w temacie

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Gosu po paru latach zaczął używać mikrofonu na streamach. Mi się wydaje, że lekko drży mu głos. :D

Opublikowano

­

Gosu znany z majnowania ADC, nigdy na streamach itp.. nie używał mikrofonu. Teraz to się stało, miłego ogladania ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Gosu po paru latach zaczął używać mikrofonu na streamach. Mi się wydaje, że lekko drży mu głos. :D

Nie dziwie się, być anonimkiem przez kilka lat, włączyć mikrofon przy (w tym czasie) 80k ludu i powiedzieć zwykłe "cześć, to ja" wymaga troche przełamania :D

Opublikowano

Co sie porobiło XDD. Głos ma bardzo przyjemny KappaPride, ale tego spamu w myszkę nie znoszę.

Opublikowano

­

Patrzę sobie jak ona gra i jakoś nie bardzo przypomina mi tego Gosu, którego znam.

Pewnie dlatego, iż skupiał się na swoim graniu, a nie na tym, by nie wypaść źle "mówiąc".

Możliwe, że bał się cokolwiek mówić do tak dużej grupy ludzi. Musi się przyzwyczaić ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

czy tylko ja znam ten głos skądś? :D

On mi bardzo przypomina Trick2G ale nie jak krzyczy tylko spokojnie mowi.

Ewentualnie jakis Nightblue.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Głos ma spoko, przyjemnie sie go słucha. Ale te donejty co sekunde+ syntyezator glosu to masakra. Gosu chyba nie nagrywał z głosem bo może nie byl smiały mowic do innej sporej grupy ludzi i temu gral jako anonim. Ale szczerze wole żeby nagrywal bez glosu. Wtedy czuje klimacik jego streama :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...