Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hostingu serwerów Minecraft, gdzie można wypłacać pieniądze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak @UP,

możesz otworzyć własny itemshop (np. przez Premium SMS) i wtedy zarabiać pieniądze,

jednak to dużo pracy. Powodzenia w szukaniu!

Opublikowano

We hostingu fiberhost.pl istnieje taka opcja :)

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

×Topic: Hosting FiberHost, jednakże nie polecam.

Najlepiej jednak założyć własny sklep SMS, szybko łatwo i na temat. W tym celu zalecam się skontaktować ze mna na PW, tam udziele Ci informacji Jak i Gdzie mozesz zarabiać, jak wyglądają podatki itd.

Like?

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Na fiberhoście z tego co wiem jest takie coś... ale fiberhosta nie polecam, straszna kupa. Poproś rodziców o założenie konta na np homepay czy profitsms [jeżeli nie masz 18 lat] a potem skombinuj jakiś sklepik sms na serwer, jest tego w necie od groma ;)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

A ja się trochę wypowiem ;)

Hosting

Fiberhost

jest dla mnie bardzo słabym hostingiem, tak jak napisał:

@Vendrome

@HOMER12

Poza tym, dla mnie zarabianie na serwerze nie jest co najmniej w porządku.

Jeśli chcesz zakładać serwer Minecraft dla zarobku - Nie rób tego!

Iż, gdy zakończę prace techniczne na moim serwie, całe zarobki - idą na serwer.

Jeśli planujesz zarabiać na serwerze;

1. Gracze nie będą grali - Iż będzie to P2W a nie F2P

2. Że ich hajs idzie w błoto. Niektórzy, kupują vipa nie dla zalet swoich - tylko dla zalet serwera. Po to - aby się rozwijał.

3. Serwer wcale nie będzie się rozwijał. Nie będzie większej ilości RAM'u, Slotów itp...

Jeśli chcesz zarabiać na serwerze, najpierw musisz w niego zainwestować.

Jednak jest to nie opłacalny, "środek zarobku", iż gdy zainwestujesz na serwer, np; 500zł to;

1. Na początek musisz zainwestować W youtubera, technika, budowniczego itd. [Wydatek raz tyle co serwer] | - Koszy 1000zł strat

2. Potem, gdy gracze zaczną stopniowo wchodzić na serwer, polepszać jego RAM, sloty itp, powiększysz 2 razy sloty kolejne raz tyle | - Koszy: 1500zł strat

3. Teraz zaczyna się zarobek. jednak - te 500zł, starczy na opłacenie tylko na 6-10 miesięcy. W miesiąc, na dużych obrotach zarobisz 50-200zł | -koszy: 1375zł strat

4. I teraz stopniowy powrót do początkowego kapitału. jeśli będzie tam 200-500 osób (trudno osiągnąć), to po jakimś roku zarobisz do 1000zł | -koszy: 1000zł strat

5. Może , kiedyś dojdzie do zera. Ale to zależy już na ile będzie przedłużony. | Koszty: 0-1000zł

Tak wygląda zarobek. Jeśli serwer nie upadnie w ciągu 5-6 lat, będzie na nim z 500 osób, Wyregulujesz kapitał początkowy, i coś na tym zarobisz.

Jeżeli nie -  stracisz.

Stawianie serwerów minecraft jest jak gra na loterii. Wygrasz - masz go za darmo. Przegrasz - Hajs idzie w błoto.

@Edit

Jak chcesz zarobić, więcej zarobisz myjąc okna po domach ;p

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

A ja się trochę wypowiem ;)

Hosting

Fiberhost
jest dla mnie bardzo słabym hostingiem, tak jak napisał:

@Vendrome

@HOMER12

2. Że ich hajs idzie w błoto. Niektórzy, kupują vipa nie dla zalet swoich - tylko dla zalet serwera. Po to - aby się rozwijał.

3. Serwer wcale nie będzie się rozwijał. Nie będzie większej ilości RAM'u, Slotów itp...

Jednak jest to nie opłacalny, "środek zarobku", iż gdy zainwestujesz na serwer, np; 500zł to;

1. Na początek musisz zainwestować W youtubera, technika, budowniczego itd. [Wydatek raz tyle co serwer] | - Koszy 1000zł strat

2. Potem, gdy gracze zaczną stopniowo wchodzić na serwer, polepszać jego RAM, sloty itp, powiększysz 2 razy sloty kolejne raz tyle | - Koszy: 1500zł strat

3. Teraz zaczyna się zarobek. jednak - te 500zł, starczy na opłacenie tylko na 6-10 miesięcy. W miesiąc, na dużych obrotach zarobisz 50-200zł | -koszy: 1375zł strat

4. I teraz stopniowy powrót do początkowego kapitału. jeśli będzie tam 200-500 osób (trudno osiągnąć), to po jakimś roku zarobisz do 1000zł | -koszy: 1000zł strat

5. Może , kiedyś dojdzie do zera. Ale to zależy już na ile będzie przedłużony. | Koszty: 0-1000zł

Tak wygląda zarobek. Jeśli serwer nie upadnie w ciągu 5-6 lat, będzie na nim z 500 osób, Wyregulujesz kapitał początkowy, i coś na tym zarobisz.

Jeżeli nie -  stracisz.

Stawianie serwerów minecraft jest jak gra na loterii. Wygrasz - masz go za darmo. Przegrasz - Hajs idzie w błoto.

Powiem tylko tak, Twój post w to jedna wielka głupota.

Jedyne co się zgadza, to tylko to że FiberHost to słaby hosting. Reszta nie pokrywa się z rzeczywistością.

Opublikowano

Jeżeli nie - stracisz.

@Edit

Jak chcesz zarobić, więcej zarobisz myjąc okna po domach ;p

Znam serwery które zarabiają po 5 tysięcy miesięcznie :). Możesz zrobić serwer F2P i ładnie na tym zarabiać. Większość graczy kupuje rangi dla fly'ów i jakiś tam kitów :)

Zarabianie na smsach jest o tyle fajne, że wystarczy 16+ i konto w banku. Jeśli serwer zarabia po 2 tysiące, czemu ma to isc na hosting, a nie do portfela :).

Co do Twoich ostatnich słow, aż zal mi je komentować. W reklame inwestować zbytnio nie musisz, podstawa to z*******y serwer

Kolejne info dla jelopow :'D (płacze T_T)

Jeśli hosting miałby Ci wypłacać pieniądze to byłby to nielegalne..

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Z hostingów slotowych tylko fiberhost.pl wypłaca pieniądze z IS, lecz nie polecam tego hostingu. Miałem tam kiedyś serwer... Cały czas sam się restartował bez przyczyny, nie był przyekroczony limit CPU, ani RAM. Tak więc serdecznie NIE POLECAM.

Pozdrawiam.

@Edit

@HOMER12

Jakoś w wakacje widziałem newsa, że ponownie wprowadzili tą opcję.

baner2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...