Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura i mysz razem do 300 zł

Skipperek70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje klawiatury do 140 zł i myszy do 160 zł. Wykorzystywane głownie do csa ale również fifa i inne gry typu gta. W klawiaturze chciałbym mieć klawisze jak w laptopie czyli te niskie i najlepiej żeby była podświetlana, myszka jakaś mniejsza palm grip praworęczny myślałem o ss rival. Będę zamawiał w przyszłym tygodniu. 

Opublikowano

Klawiatura Cougar 200k - przełączniki nożycowe, czyli te, które są w lapkach, kilka kolorów podświetlenia, regulacja jasności

Mysz Logitech g402 - jest wygodna pod palm lub / i claw, mała nie jest, ale też nie jest jakoś ogromnie duża, bez najmniejszych problemów rejestruje bardzo szybkie i agresywne ruchy.

Lub SS Rival, ale o nim za bardzo zdania nie mam, bo jedynie chwilę go użytkowałem sporo czasu temu, ale jest bardzo fajną myszką, chwaloną przez wielu graczy.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

ss rival chyba wezme i jeszcze jakies propozycje co do klawy bo nie przyapdło mi to fn gdyż się z tym męczę teraz w lapku :c i jeszcze bym poprosił jakąś podkładkę do 60 zł do csa i rivala c:

Opublikowano

W sensie, że wolisz klawisze multimedialne niż kombinacje z fn?

A podkładkę o jakich rozmiarach chcesz? Małą, średnią, dużą, na całe biurko?

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

taką gamingową :> podkładka średniej wielkości, może być dużej i pytanie czym sie rózni ss rival 100 od 300 oprócz ceną?

Opublikowano

Rival 300 to jest ten rade ,a ty dałeś zwykłego którego mam pół roku i jest dobry. Nie gubi się ani nic :) Do tego za 190zł z podkładką a ja dałem 200 z QCK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...