Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rekrutacja na właściciela?

Tak jest rekrutacja na właściciela ;) W ostatnich tygodniach mam problemy ze zdrowiem i poszukuję osoby co można jej zaufać i by się opiekowała serwer na czas mojej nie obecności gdyby taka była. Nie chce zostawić serwera by stał tak o jakby mnie nie było, bo wtedy brak zasad, 0 pomocy itp. No i oczywiście by wszystkiego nie opłacać bo za dedyka co miesiąc już trochę suma wynosi :P

Wszystkie informacje są zawarte tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1480776-poszukiwana-ekipa-na-easyhc/

Opublikowano

Na serwer nie będzie ostatecznie P2W. Będą do kupna tylko 3 usługi takie jak Vip o którym informacje poniżej, disco zbroja, unban.

No to przejdźmy do VIP'a który będzie posiadał:

* Przedrostek [Vip] przed nickiem

* Inny kolor tekstu na Chacie

* Możliwość pisania na Chacie gdy jest wyłączony

* Nie będzie musiał czekać 5 sekund by się tepnąć tylko 2

* Będzie posiadał tag VIP nad nickiem

* Komenda /hat

@ref

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Serwer zmienia nazwę na Lastivia.pl i na dniach zobaczycie nowy temat z prezentacją serwer, a obecnie został skończony mega spawn jak i połowa pluginów napisana!

Rozmawialiśmy już z YouTuberami typu LisekPompa itp. o reklamie i jak na razie wszystko idzie się w dobrą stronę!

Oczekujcie nowego tematu bo tam będzie wszystko dokładnie opisane!

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...