Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam Strone Minecraft [Latwa]

RealLand.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na sprzedaż mam stronę własno recznie stylizowana mozliwosc zaplaty PSC , Paypal, Przelew oraz grami !!

Nazwa rzeczy: Minecraft Strona
Metoda kontaktu: Pw oraz GG:
Opis rzeczy: Strona pod serwer minecraft mozliwosc zmiany stopki oraz wiele rzeczy. Pliki przesylam bezpiecznie. Doplata za pomoc techniczna 10zl .
Oczekiwana/oferowana cena: Nie znam sie ale mysle ze od 30 do 50 zl .
Zdjęcia/inne informacje: Screen:

post-1094068-0-07341700-1449318126_thumb.jpg

Opublikowano

Strona od Mirosława Zelenta, on ją udostępnia w kursie za darmo. Strona jest bezwartościowa. Nie dojść że jest od MZ Kodu tam prawie nie ma. Nie masz co sprzedawać. Chyba że sprzedasz jakiemuś dzieciaczkowi za 5zł. Nic więcej za to wziąć nie dasz rady. Pozdrawiam.

Opublikowano

Strona od Mirosława Zelenta, on ją udostępnia w kursie za darmo. Strona jest bezwartościowa. Nie dojść że jest od MZ Kodu tam prawie nie ma. Nie masz co sprzedawać. Chyba że sprzedasz jakiemuś dzieciaczkowi za 5zł. Nic więcej za to wziąć nie dasz rady. Pozdrawiam.

Może nie od MZ, ale z kursu HTML. Na tej stronie jest edytowane tylko tło i kolory :). Administracja powinna to mimo wszystko zamknąć.

­

Opublikowano

Ja od nie go kursowałem sam pisałem wszystko!!

Ustawiałem paddingi i itp.... Strona nie zostala pobrana bo miroslaw zelent ma menu boczne ja nie mam !!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca.
Archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...