Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda ping na NA?

boootek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar powrócić do elsworda, a jedyny serwer na jakim grałem to void gdzie problemu z pingiem nie miałem. Zastanawiam się czy na serwerze NA da rade pograć pvp bez większych problemów. Jeśli nie to jak wygląda teraz sytuacja na voidzie, chodzi mi o ilość osób, bo wolę grać w party niż samemu. I jeszcze jedno, jak długo trzeba grać na serwerze amerykańskim żeby osiągnąć endgame?

Opublikowano

Na NA nie ma takiego pingu przynajmniej ja tego nigdy jakoś nie odczuwałem. No Voidzie gra dużo ludzi szczególnie, że ostatnio zaktualizowali wersje do v1.6 (revamp skiretów, henira etc)

Nie wiem jak na początku czy ktoś teraz expi, ale na pewno ktoś się tam znajdzie. Hm to już bardzo zależy od Ciebie ile grasz etc, ale sądzę, że do miesiąca powinno się dać wbić 80.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Ping na NA oczywiście, że będzie większy niż na EU, ale nie jest jakoś super odczuwalny nawet na pvp. Co do endgame, serwer NA jest serwerem oficjalnym jak EU, więc exp jest taki sam na obu, a żeby osiągnąć ten endgame, to z moich doświadczeń z 2-3 tyg, po 2-max. 4h dziennie (czyt. sam 80lvl, dorobienie sobie jeszcze seta full, to kilka tyg roboty, tak z 2-3). Endgame Voida to kwestia zaledwie 1 ,max. 2 dni, nuda szybko nadchodzi.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Ping na NA oczywiście, że będzie większy niż na EU, ale nie jest jakoś super odczuwalny nawet na pvp. Co do endgame, serwer NA jest serwerem oficjalnym jak EU, więc exp jest taki sam na obu, a żeby osiągnąć ten endgame, to z moich doświadczeń z 2-3 tyg, po 2-max. 4h dziennie (czyt. sam 80lvl, dorobienie sobie jeszcze seta full, to kilka tyg roboty, tak z 2-3). Endgame Voida to kwestia zaledwie 1 ,max. 2 dni, nuda szybko nadchodzi.

Jakie 1-2 dni, wtf, nawet na hackach nie zrobisz 80 levela + full set.

@down

No to nazywaj to "level cap", a nie endgame, bo 80 poziom to dopiero początek gry.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

KlauS napisałem w (), że sam 80lvl. A set sekretowy to kwestia paru dni (jak się wie gdzie zarobić i można kupić gotowca szybciutko).

Opublikowano

Szczerze? NA. Odpowiadają dość szybko i są mili :), a Void... może i są mili, ale raczej kuleje (czyt. pełno cheaterów wszędzie, a oni nic z tym nie robią).

Opublikowano

Zrobiłem nową postać na NA, ale nie jestem przekonany co do tego jump eventu. Mam ten 70lvl i całkowicie nie wiem co robić. Dlatego zrobiłem 1lvl i expie samemu :D. Jest ktoś chętny? Ogólnie na NA da rade grać pvp bez większych problemów?

Opublikowano

Po namyśle i jako że jestem bardziej casualowym graczem wracam do void-a. Może jak wciągne się w elsworda to zagram na NA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...