Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze MMORPG Pay to Play?

#MPLG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć forumowicze!

Od dawna mam chęć zagrania w jakieś dobre mmorpg, jednak moja przygoda w tego typu grach kończy się w okolicach 25-30 LvL, ponieważ rozgrywka staje się monotonna, więc uznałem, że sięgne po coś więcej, jako, że grałem w mmorpg tylko i wyłącznie w wymiarze f2p postanowiłem spróbować p2p. I tutaj moje pytanie do was: Jakie gry mmorpg p2p polecacie? Nie chodzi mi tu o abonament tylko o jednorazową wpłatę do max 28 euro (najlepiej na steam). Zauważyłem, że TESO jest na przecenie z 55 na 22 euro, co sądzicie o tym "potomku" Skyrima?

Dodam, że gra może być nawet w formie LEGO, byleby mnie nie znudziła po przegraniu 30-50 godzin i żeby miała do zaoferwania coś więcej niż gry w modelu f2p.

Jeśli znacie jeszcze jakąś bardzo, bardzo dobrą grę MMO nie dotyczącą gatunku RPG chętnie ją sprawdze. ;)

Opublikowano

Dragon Nest jest nastawione na F2P ale gracze "kupujący" maja lekki udogodnienia,Shaiya tylko że tam 2k miesięcznie musisz włożyć aby coś mieć więc odpada, Guild Wars2 chociaż też przeszło już na f2p ... jak wymieniłeś TESO ... oj nie wiem ;( gram tylko w f2p z mikro płatnością :D

Opublikowano

Dragon Nest jest nastawione na F2P ale gracze "kupujący" maja lekki udogodnienia,Shaiya tylko że tam 2k miesięcznie musisz włożyć aby coś mieć więc odpada, Guild Wars2 chociaż też przeszło już na f2p ... jak wymieniłeś TESO ... oj nie wiem ;( gram tylko w f2p z mikro płatnością :D

Widziałem różne udogodnienia, które oferuje Dragon Nest, jednak nwm czy wogóle opłaca się zaczynać grać w tą grę, bo zapowiada się jak każde inne mmorpg, w które grałem. Poglądam recenzje i zobaczę, dzięki za opinię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...