Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracja się nie może bić na serwer w strefach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam od wczoraj serwer i gdy się chciałem bić z bratem który ma Admina to nie możemy się uderzać tak jakbyśmy byli na godzie lub na gm1 a mamy wyłączonego goda i gm1

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Jak nie ma gildii, ani nie macie włączonego Goda/GM'a, to zobaczcie co macie w fladze cuboida (jeśli wgl to macie ;v)

Spowodowane może to być flagą '/rg flag [nazwa_cuboida] pvp deny'. Jeśli chcesz aby można było się bić wpisz '/rg flag [nazwa_cuboida] pvp allow' lub '/rg flag [nazwa_cuboida] pvp'.

Pomogłem, daj + :)

50 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 / 600 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Jest to bug gry. Miałem tak samo z kolegami, wystarczyło, że wyłączyliśmy sobie wszystko (gm 1, god itd.), następnie wychodzimy z serwera i wchodzimy i działa. Czasami to nie pomagało, to po prostu resetowaliśmy serwer i zawsze działało. ;)

Opublikowano

Pisałem z taką ekspertką i mi napisała że muszę zabrać opa wejść i wyjść i działało normalnie :)

/Zamykam

Opublikowano

Pobierz najnowsza wersje pluginu worldgaurd, jeżeli posiadasz go na serwerze.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

jak grasz z bratem to dajcie sobie opy, wtedy chyba będzie działać, a brat nic nie zepsuję 

NU94p9A.gif

Grafika, Reklama, Video dla twojego servera MINECRAFT!

NU94p9A.gif

Opublikowano

Już działa, proszę o przeczytanie mojego postu wyżej, a Moderatora proszę o zamknięcie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...