Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następna rozbudowa

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam znowu trochę hajsu 700-750zł na modernizację. Mam zamiar robić OC jeśli się będzie dało w tym budżecie :P

CPU: AMD Phenom ™ II X2 550 Processor 3.10GHz

GPU: HD7770

MOBO: GA-MA770T-ES

PSU: TR2 450W

OBUDOWA: MODECOM Harry

Chcę zmienić procka i mobo. Czy lepiej coś innego wymienić? Ma być najwydajniej do takich gier jak: CS, BF, ETS 2 i Simsy :D

Opublikowano

Mam 4gb ddr3 cl9 1600mhz te goodramy :-) A jak w next miesiącu bym dozbierał kolejne 700zł to co brać? Myślę nad jakąś grafiką i lepszą budą

@Oski0202 dałbyś jeszcze linki żeby do 800 się zmieściło? A jak w next miesiącu bym dozbierał kolejne 700zł to co brać? Myślę nad jakąś grafiką i lepszą budą

Opublikowano

Nie ma sens kupować używanego pcta w kawałkach, uzbieraj przez 5 msc te 3000-2800, jelsi amsz ramy, psu, obudowe, i kup obecną i5 i gtx 970

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ref @CiasteczkoMen mam i5 2500k + p67pro 3+ xe1236 i cpu mam oc do 4.6ghz. Bude mam zalmana z3. Jaka karta graficzna do tego? I moze dokupie jeszcze takie same goodramy. Karta do 700 i ram to pozniej dokupie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...