Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawanie komuś itemów do bonowania za Yangi. Jak nie dać się oszukać?

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gracze często oferują bonowanie przedmiotow za kase. Jesli mam stal woj+9 i chce ja wybonowac to co powinienem wziasc w zastaw? Jak sie zabezpieczyc przed oszustwem? I czy faktycznie sa osoby sklonne do takich oszustw? Z gory dzieki za pomoc :)

Opublikowano

Zawsze istnieje pewne ryzyko oszustów jest pełno czy to w internecie czy w realnym świecie. W zastaw musisz wziąć coś równie cennego jak twoja zbroja. Nie powiem jest też wielu uczciwych graczy z którymi można się dogadać.

Opublikowano

Handluj z zaufanymi i sprawdzonymi przez wcześniejszych graczy graczami.

Najlepiej robić to wraz z trzecią osobą, a także nagrywać całe zajście.­

­

Opublikowano

W zastaw najlepiej brać coś co jest tyle samo lub nawet więcej warte niż Twój przedmiot, ale będzie Ci trudno znaleźć osobę która na taki układ pójdzie.

Opublikowano

jest ryzyko jest zabawa jak to mówią :D
Nagrywaj wszystko, weź coś pod zastaw, jeśli bedzie sie jakos ta osoba wymigiwała to ja już bym sobie odpuścił 

Opublikowano

Zawsze jest ryzyko ale chyba najlepiej gdy osoba jest polecana, albo gdy ma wiekszy lvl ( eq zawsze mozna przerzucić gdzieś ). Bez zastawu nic nie rób bo to logiczne :), łatwy zarobek na naiwnych graczach to jest więc uważaj !

4521609.png

Opublikowano

polecam niech ta 2 osoba da CI zastaw wartosci takiej samej co twoj item do bonowania albo niech kupi od Ciebie ten item zbonuje i ty go odkupisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...