Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Forest - spadki FPS

krzyychuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem was prosić o pomoc ponieważ nie wiem o co chodzi w the forest 0,26 mam spadki Fps na początku mam 30-40 a później spada do 10-15 i tak cały czas co bym nie robił inne gry np: CS:GO ; F.E.A.R 3 ; NFS THE RUN ITD . działają normalnie na średnich i wysokich a the forrest na minimalnych się zacina pomóżcie jak najszybciej mój lapek : 

Windows 8.1 64-bit 

Procesor : Intel® Core i3-3110M CPU @ 2,40GHz 

Ram: 4gb 

Karta graficzna : 1024mb NVIDIA GeForce 710M

Proszę o jak najszybszą odpowiedz.. 

Opublikowano

Gry które wymieniłeś są zdecydowanie mniej wymagające dla sprzętu niż The Forest.

To laptop i na te dropy raczej nic nie poradzisz.

The Forest nie jest dobrze zoptymalizowane i jest to gra we wczesnym dostępie.

Poza tym ten laptop nie należy do zbyt mocnych.

Opublikowano

Ale na początku jak włączam gre się nie zacina dopiero później zaczyna się zacinać :/

Spowodowane to jest zapewne tym, że sam laptop nabiera temperatury. Ja mam lenovo y50-70, gram na ultra, do tego podstawka chłodząca z trzema wentylatorami (kiedyś testowałem jej wydajność, to około 6 stopni chłodzi), a po pewnym czasie gra też się zacina, bo laptop już jest dość nagrzany, wtedy schodzę do wysokich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...