Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi Na Allegro

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,chciałbym wam wyjaśnić jak ludzie zdobywają Yangi i potem je sprzedają na Allegro :)Nie wszyscy tak robią więc nie pisać głupich komentarzy.

Na początku będę wam dawał opcje dzięki którym będzie można troszkę pomyśleć.

Na początku ,może FishBot

Dajmy na to że zarobek na przeciętnym serverze na FishBocie to około 20kk na dzień.Po miesiącu to 600kk...

No ,ale przecież np.

http://www.allegro.pl/item1028641706_metin_2_serwandes_elares_phobos_deimos_25kk_yang.html 

ma 999 sztuk wystawionych.Na 1 postaci tego nie ma ,być może na kilku ,ale co jeśli jakiś "bogacz" wykupi więcej towaru?Albo za dużo osób kupi i nie będzie miał kasy?Jeśli taki sprzedający miałby około 30 takich paczek to było by spoko itd.Wiadomo że taką kasę można zdobyć i przechowywać na jednej postaci.

FishBot - Raczej zawodne ponieważ większość ludzi na Allegro sprzedaje na każdym serverze.Musiał by mieć jakieś 22 kompy(czy ile tam tych serverów)/11 lub mniej.Ale wtedy strasznie by się ścinało i prawdopodobnie wyjebało by go z metina.

Kradnięcie dropu/Chodzenie na metiny - To zależy co wyrdopi naszej ofierze lub co nam wydropi.Mój kolega na UK rozwalił metka na 80(Miał 40lvl - Aos M6,Berek M6,Fms Średnie 40%,Ta na 34 lvl +9 Uniku +4,Speed+3,.Srebna branza,ebony jakieś tam kolczyki i butki z bonem na hp)Bił około godzinę i używał wtedy jakiegoś buga.Wypadły tylko potki.Drop zależy od naszego sczęścia lub Łapki.

Nie polecane bo jak się fartu nie ma gówno się zarobi.

Oszukiwanie na potki - nie

Żaden ze sposóbów tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/82760-tricki-metin2/

też nie pójdzie.Zarobimy max 5kk.

Yang Hack - Mała prawdopodobność że istnieje.

Gm sprzedaje Yang - Gm-owie nie są tak bardzo głupi.Mogli by za to do więźienia wpaść.No chyba że admin

I teraz przechodzimy do Finalnej części mojego tematu:

Skupywanie Yangów -To jest właśnie to czym żyją :).Standardowo metinowiec kończy z metinem paląc itemki itd. ,ale co jeśli ktoś mu proponuje sprzedaż jego yangów za prawdziwą kase?

Znam wiele takich "przypadków" ,sczególnie moji znajomi.Takie yangi są skupywane za psie grosze ,a sprzedawane już drożej.Na Allegro był taki koleś Mucha ,zajrzałem na jego stronkę i widoczne było że skupuje(Sam napisał że chętnie odkupi yangi).Znałem jednego gościa który też na Allegro sprzedawał yangi i on mi powiedział o takim sposobie(nie pamiętam nicku podkreślam!).Niektórzy łączą drop hacka + FishBot + Skup.

Mam nadzieje że troszkę rozjaśniłem niektórym w głowach.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Tak samo myslalem , bo innego rozwiązania nie ma i powiem Ci ze to by się naet zgadzało choc... dajmy na to ze koles na nowym serwie wystawia yang <serw ma 3-4dni> a chlopek ma np 999kk no i tu tkwi dla niektórych problem .Ale :) wg.mnie on wystawia tylko ze za tyle je ma ;) bo na serio dajmy na to ze te przez 3 dni urobi na tych malutkich cenach Ok. 30kk więc przez 3 dni jesli yangi beda chodzic 1kk-10zł to przecierz praktycznie nikt nie będzie kupował , no liczmy ze sprzeda z 20kk to przez kolejne 3 dni będzie juz miał 40kk z czasem włączy np 4x komputery i tych yang będzie rosło a kupujących nie będzie aż tak wielu . Ale z jedym z twojego tematu się nie zgodze:

-Mój kolega na UK rozwalił metka na 80(Miał 40lvl - Aos M6,Berek M6,Fms Średnie 40%,Ta na 34 lvl +9 Def +4,Speed+3,Wity +4.Srebna branza,ebony jakieś tam kolczyki i butki z bonem na hp)Bił około godzinę i używał wtedy jakiegoś buga.Wypadły tylko potki.Drop zależy od naszego sczęścia lub Łapki. , Nie do końca , drop zalezy od

lvla :P 40 lvl to zamały aby cokolwiek oprócz potów z tego wyleciało.

Skupywanie Yangów -To jest właśnie to czym żyją .Standardowo metinowiec kończy z metinem paląc itemki itd. ,ale co jeśli ktoś mu proponuje sprzedaż jego yangów za prawdziwą kase?

Byc moze no ale ... przez 3 dni na nowym serwie nie naskupują tyle tych yang chodzby nawet 30kk po 2 poco koles ma sellac yang po 20groszy 1kk jak może sam wystawic na allegro np po 40 i zejdą jak świerze bułeczki :P

Tyle odemnie :)

Pozdrawiam łap 5 i + za chęci

Opublikowano

-Mój kolega na UK rozwalił metka na 80(Miał 40lvl - Aos M6,Berek M6,Fms Średnie 40%,Ta na 34 lvl +9 Def +4,Speed+3,Wity +4.Srebna branza,ebony jakieś tam kolczyki i butki z bonem na hp)Bił około godzinę i używał wtedy jakiegoś buga.Wypadły tylko potki.Drop zależy od naszego sczęścia lub Łapki. ,

Nie do końca , drop zalezy od

lvla :P 40 lvl to zamały aby cokolwiek oprócz potów z tego wyleciało.

Skupywanie Yangów -To jest właśnie to czym żyją .Standardowo metinowiec kończy z metinem paląc itemki itd. ,ale co jeśli ktoś mu proponuje sprzedaż jego yangów za prawdziwą kase?

Byc moze no ale ... przez 3 dni na nowym serwie nie naskupują tyle tych yang chodzby nawet 30kk po 2 poco koles ma sellac yang po 20groszy 1kk jak może sam wystawic na allegro np po 40 i zejdą jak świerze bułeczki :P

Rozwalanie metinów - Chyba nigdy nie biłeś metina na takim małym lvl-u :).To długa robota ,ale był u mnie raz i rozwalił metka na 80 ,a tam szok Aura i Kamien Duszy(Soul Stone) i jakieś gówna na 65 -chyba-.Nie dam SS bo już dawno metina wywaliłem w imie BoI,Heroes Of Might and Magic Online,S4 league i innych gierek.

Nowe servery - tutaj akurat nigdy nie patrzałem na allegro po wydaniu nowego servera.Ale jak taki się pojawi w najbliższym czasie zobaczę oferty na Allegro i się popytam :)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Też wątpiłem w formy z FB bo zarobek marny, bardzo marny...

Ale czy łątwo znaleźć gościa kończącego grę? Mi tak, więc czy oni siedzą pare h na metku żey zobaczyć kto kończy? Wątpie...

Trzeba by się zapytać kogoś sprzedającego jakimś sposobem, podstępnym, oczywiście :D

refy RMCF

Opublikowano
Kradnięcie dropu/Chodzenie na metiny - To zależy co wyrdopi naszej ofierze lub co nam wydropi.Mój kolega na UK rozwalił metka na 80(Miał 40lvl - Aos M6,Berek M6,Fms Średnie 40%,Ta na 34 lvl +9 Def +4,Speed+3,Wity +4.Srebna branza,ebony jakieś tam kolczyki i butki z bonem na hp)Bił około godzinę i używał wtedy jakiegoś buga.Wypadły tylko potki.Drop zależy od naszego sczęścia lub Łapki.

Nie polecane bo jak się fartu nie ma gówno się zarobi.

Jak to zobaczylem to mialem zrezygnowac z lektory kolego zbroja na 34lvl ma 2 sloty a nie 3.... tal kal napisalem z tymi 3 kd... co do reszty to sie zgodze.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

@bogdanek136

Tutaj się pomyliłem z moją zbroją którą oddałem za kasę w realu :)

Opublikowano

Refresh

Opublikowano

Rozwalanie metinów - Chyba nigdy nie biłeś metina na takim małym lvl-u :).To długa robota ,ale był u mnie raz i rozwalił metka na 80 ,a tam szok Aura i Kamien Duszy(Soul Stone) i jakieś gówna na 65 -chyba-.Nie dam SS bo już dawno metina wywaliłem w imie BoI,Heroes Of Might and Magic Online,S4 league i innych gierek.

Nowe servery - tutaj akurat nigdy nie patrzałem na allegro po wydaniu nowego servera.Ale jak taki się pojawi w najbliższm czasie zobaczę oferty na Allegro i się popytam :)

Heh moze zaczniemy od tego ze z metków 80 nie dropi ku ani kd .

Opublikowano

Według mnie akurat tutaj rozwiązanie jest proste

Gdybyście grali na s10 na PL moglibyście zauważyć że na rynku stoją boty sprzedające małże

Jeśli one już zejdą kilka sekund póżniej pojawia się nowy sklep FB ?? Niemożliwe

One produkują te małże nie wiem jak ale taka jest prawda

A co jeśli istnieją programy które produkują yangi ??

Jest to już jak dla mnie za wysoki poziom informatyczny i hakerski ale wg mnie jest to prawda o.O

Proszę o komentarz mojej wypowiedzi ;)

(Jak można wystawic 999sztuk yang w paczkach po 500kk ?? )

Opublikowano

Według mnie akurat tutaj rozwiązanie jest proste

Gdybyście grali na s10 na PL moglibyście zauważyć że na rynku stoją boty sprzedające małże

Jeśli one już zejdą kilka sekund póżniej pojawia się nowy sklep FB ?? Niemożliwe

One produkują te małże nie wiem jak ale taka jest prawda

A co jeśli istnieją programy które produkują yangi ??

Jest to już jak dla mnie za wysoki poziom informatyczny i hakerski ale wg mnie jest to prawda o.O

Proszę o komentarz mojej wypowiedzi ;)

(Jak można wystawic 999sztuk yang w paczkach po 500kk ?? )

Masz racje ja na s4 widze np po 5 botów wypełnione po eq małżami ..

Opublikowano

UP I 2UP na s4 to samo lecz ja często widze kinkanaście botób w siebie wlazło i nad rzeczką stoją jak all na wolnym dedłem to miałem coś z 2k rangi to spadło do -20k a tylko 1 każdego a one wstały i dalej łowiły

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To GM sprzedaje yangi!!! Bo kto by tyle uzbierał 25kk pomnozyć razy 999 = o.O

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP GM nie może sprzedawć yang bo by trafił do paki bo to jest nielegalne.. a GF mają ich dane osobowe :P

Chyba że Xaar ( Team Manager ) sobie na boku dorabia xD

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@UP

Tiaaaaa,jasne :D.

Na boku dorabia,i banuje za to,że ludzie od niego kupują yangi?Pomyśl.....

I Xaar by mial 20 kont na allegro?:D Wątpie... ;p

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Raczej na farm botach zarabiają puszczą ich 20 na jednym serwie mają zero lagów bo przecież boty sa właczone na serwerze chinskim potem odrazu idą łowić a potem tylko wchodzi gosciu i sprzedaje te itemii małże załóżmy że dropnie pare itemków z bonami np ebo 20 na dt juz ma gosciu ok 70kk itd.A potem z fishbota jadą 10kont 1 małż za pół godziny =20małży na godzine.łowia te boty 24h a potem ida same wystawiają sklepk sprzedają je a gosciu tylko kase przekłada ok.100kk

Za wytłumaczenie licze na +

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

Wystarczy ze wystawia yangi na swojego brata danych na allegro!!

i nic mu niezrobia !!!

chyba ze go złapia to wtedy zostanie mu tylko bycie GM w pierdlu i eventy pod prysznicem :xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...