Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

myszka22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was pytanie.

Dzisiaj jak szedłem sobie do sklepu gdzieś o godzinie 12 może 13 jak szedłem po chodniku to spotkałem taką panią która mnie zapytała gdzie się znajduje dworzec kolejowy no to ja powiedziałem jej, że nie wiem to mnie tylko powiedziała ,że ta dzisiejsza młodzież nic nie wie itp. poszedłem dalej ale ta  pani nie wiem czemu ale za mną szła cały czas, wchodząc do sklepu ona weszła za mną i jak brałem coś z półek ze sklepu to się na mnie tak dziwnie patrzała, kupiłem sobie tylko kilo bananów i sok z tymbarku, idąc do domu tej pani już nie było, zaszedłem do domu i wyjrzałem za okno a ona stała pod moim oknem i tak jakby czekała na mnie, nie mogłem się domyśleć o co jej chodzi, więc zszedłem na dół ( dodam ,że z 9 piętra i winda mi nie działa bo kiedyś robił ją jakiś janusz i zamiast ją zrobić to ją bardziej zjebał i już w ogóle nie jeździ ) jak już byłem na dole to podszedłem do tej pani i zapytałem ją o co jej chodzi i dlaczego za mną chodzi, a ona na to ,że nie wie o co mi chodzi :O idąc już do mieszkania (na 9 piętrze) ta pani szła za mną chyba chciała zobaczyć gdzie mieszkam. wszedłem do domu i ,za jakieś 10 minut słyszę pukanie patrzę przez drzwi kto to i co się okazało ?

To był mój kolega to poszliśmy pograć w piłkę na dworze tam na takim boisku, graliśmy z kilka godzin aż do samego wieczoru, jak już zbieraliśmy się do domu to było ciemno,d o domu szedłem jakieś 10 minut, wszedłem do mieszkania, zamknąłem drzwi zrobiłem sobie coś do jedzenia, umyłem się i poszedłem spać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...