Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] Gamus

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da radę 3 dni? To będę mieć prezent na Mikołaja.

Tak wgl. za co ban, wojownik mnie cisnął, a ja mu kulturalnie odpowiadałem, a taki sam wymiar kary? Nieźle, przy okazji proszę mi powiedzieć za co zostały skasowane moje statusy, które nie łamały regulaminy. Nie polecam firmy kurierskiej.

Arcymistrz
Opublikowano

Da radę 3 dni? To będę mieć prezent na Mikołaja.

Tak wgl. za co ban, wojownik mnie cisnął, a ja mu kulturalnie odpowiadałem, a taki sam wymiar kary? Nieźle, przy okazji proszę mi powiedzieć za co zostały skasowane moje statusy, które nie łamały regulaminy. Nie polecam firmy kurierskiej.

Mikołaj nie istnieje.

A statusów nie ruszałem, a w prowokacji uczestniczyłeś.

Opublikowano

Mikołaj nie istnieje. Sorki. 

A statusów nie ruszałem, a w dyskusji uczestniczyłeś.

Dyskusja? Kłótnia? To każdy status powinien być kasowany, a potem każdy banowany bo w każdym statusie ktoś się kłóci o coś.

Inna sprawa jeżeli bym wyzywał, no k***a coś tu jest nie tak. Skoro już każdy ma być tak samo traktowany czekam na bana dla Exile, który na sam koniec dodał coś od siebie.

Jak wszyscy to wszyscy. Czekam na bardziej kompetentną osobę, która mi odpowie oraz na bana dla Exile.

Arcymistrz
Opublikowano

Dyskusja? Kłótnia? To każdy status powinien być kasowany, a potem każdy banowany bo w każdym statusie ktoś się kłóci o coś.

Inna sprawa jeżeli bym wyzywał, no k***a coś tu jest nie tak. Skoro już każdy ma być tak samo traktowany czekam na bana dla Exile, który na sam koniec dodał coś od siebie.

Jak wszyscy to wszyscy. Czekam na bardziej kompetentną osobę, która mi odpowie oraz na bana dla Exile.

6oRq9Hx.png

Arcymistrz
Opublikowano

Pierdol więcej, jakbym nie wiedział. Co z tym banem dla Exile bo nadal nie widzę, a uczestniczył.

Zawołaj kolegów bo jesteś niekompetentny i każdy to wie.

Nie dostał, bo nie zasłużył. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...