Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][1.3.0.8] Serwer Rozpierdulu

Mangozjeb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9460914133087131036599.png

Nazwa serwera:

Serwer Rozpierdolu

Adres serwera:

79.185.117.219 [iP JEST ZMIENNE!]

Port:

7777

Administratorzy:

Rosja to stan umysłu [Właściciel] Skyy [Admin z suffixem -kun] GandalfSzary [Administrator] RinguDingu-senpai [Otakurwa]

Wersja serwera:

1.3.0.8

Opis:

Najzwyczajniejszy na świecie serwer survival, gdyby ktoś chciał zagrać z kimś kto nie ma terrarii na steamie, a chce sobie z kimś zagrać bez hamachi. Serwer jest hardcore.

Uwagi:

IP Jest zmienne! Jeżeli ip jest nie aktualne, bo nie zawsze mam czas, pisz na steam : http://steamcommunity.com/id/shimanoplays/Wszyscy adminowie mają równe uprawnienia. Nawet jeśli chodzi o permisje w grze!

Regulamin:

1. Nie Griefuj! 2. Nie Przeklinaj! 3. Nie obrażaj administracji! 4. Nie przeszkadzaj innym graczom w zabawie! 

Opublikowano

Prezentacja jest sama w sobie fatalna... Za dużo wtrąceń w formie żartu. Serwer sam w sobie jest dobrze zrobiony. Lagów nie zauważyłem, ale myślę, że zbyt krótko grałem, aby to móc określić. Największą wadą serwera jest to, że nie można grać na postaciach z singleplayer, lecz na początek itemki nie są słabe. Mimo wszystko, daję ocenę 6/10. :)

Opublikowano

Prezentacja jest sama w sobie fatalna... Za dużo wtrąceń w formie żartu. Serwer sam w sobie jest dobrze zrobiony. Lagów nie zauważyłem, ale myślę, że zbyt krótko grałem, aby to móc określić. Największą wadą serwera jest to, że nie można grać na postaciach z singleplayer, lecz na początek itemki nie są słabe. Mimo wszystko, daję ocenę 6/10. :)

Dziękuję za ocenę, każda sie dla mnie liczy. Jeżeli naprawde to jest wada, z chęcią ją zdejmę.

Opublikowano

@Mangozjeb Ja osobiście bym tak wolał, bo z tego co widzę, to na serwerze jest aktywny HardMod, co początkowym graczom z takimi przedmiotami, szczególnie w nocy na pewno utrudni rozgrywkę.

Opublikowano

@Mangozjeb Ja osobiście bym tak wolał, bo z tego co widzę, to na serwerze jest aktywny HardMod, co początkowym graczom z takimi przedmiotami, szczególnie w nocy na pewno utrudni rozgrywkę.

W takim razie, z chęcią! Już wyłączam ssc.

@Edit Już zdjęte. Zapraszam na serwer.

Opublikowano

@Mangozjeb Widzę. A skoro na serwerze jest i zbudowany spawn, nie muszę grać na nowych postaciach, to serwer jest teraz godny uwagi. Zmieniam ocenę na 8/10. :) I jakbyś mógł, wejdź na serwer. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...