Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić dziewczynie na mikołajki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyjejś? Czy swojej chcesz kupić? Ty ją znasz, więc co z tego, że powie CI ktoś, abyś kupił gumowy sprzęt jak on może nie lubi -_- Jak na serio nic nie czaisz to kwiaty i ją gdzieś zabierz nwm jak Cie stać to do restauracji albo kino.

Opublikowano

­Powiedz nam kim ona jest dla Ciebie - dziewczyna to raczej dwuznacznie brzmi, bo może to być również jakaś koleżanka, niekoniecznie druga połówka. Poza tym nie wiemy jaki jest jej wiek, co lubi, etc, wiec jak mamy Ci pomóc? Możemy Ci tylko poradzić jakieś standardowe prezenty, ale nie damy Ci zadnej pewności na nie, bo każda dziewczyna jest inna. Może kup jakieś czekoladki, może jakiegoś pluszaka jak lubi. Ciężko coś określić, wiec może ty na początku napisz coś o niej.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Szkoda wydawać hajs, kup jej coś drobnego i tyle, słodycze lub jeżeli chcesz jej naprawdę osłodzić życie kup jej to

z9523746Q,Portret-bl--papieza-Jana-Pawla

Portret/dywan Jana Pawła II z którego na pewno będzie zachwycona i w dodatku wszystkie koleżanki będą jej zazdrościły.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zrób coś sam, kupić coś każdy potrafi.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Na pewno jakieś kwiaty najlepiej róże, możesz do tego dołożyć jakieś czekoladki czy coś. Powiedz nam czym się interesuje będzie łatwiej doradzić.

Opublikowano

Trudno będzie napisać Tobie, co mógłbyś ofiarować swojej dziewczynie czy koleżance na Mikołajki, gdyż nie podałeś jej cech charakteru. Wiesz, standardowe prezenty to bezpłatny całus + bukiet kwiatów a na deser wieczór w restauracji, a może i w kinie. Aby dać dziewczynie trafny prezent, użyj swojego sercaDam sobie przysłowiowo głowę uciąć, że ucieszy się również z oryginalnego prezentu, nie wiem, dania, które odzwierciedla jej charakter.

Jeżeli Twoja połówka rzeczywiście Cię kocha, to nie pogardzi nawet małym prezentem. Dlaczego? Otóż chodzi o to, ile serca zostało włożonego w ową pracę. Dziewczyna z pewnością powinna się ucieszyć. Nie dość, że sprawdzisz jej zaufanie i miłość do Ciebie, to zyskasz u niej jeszcze większą chlubę.

Pamiętaj - prawdziwa kobieta kocha Ciebie, nie pieniądze.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

A może coś takiego ??? 

2148514492387851380266.jpeg 

Ty będziesz miał radochę i ona ;p Tak prawdę mówiąc :D ( p.s - zdjęcie z aukcji allegro, żeby nie było ;p ) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Bądź szczery. Powiedz, że najlepszy prezent jaki mogła dostać to Ty. Ja osobiście na święta czy czyjeś urodziny wolę dać gotówkę :D Ponoć nie ładnie, ale przynajmniej ten ktoś weźmie to, co mu się podoba. Takie uniwersalne to jakieś słodycze/kwiaty. Perfum/wody toaletowej nie ryzykuj, chyba że wiesz co jej się podoba(tak to można niepotrzebnie pieniądze uwalić)

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Szkoda wydawać hajs, kup jej coś drobnego i tyle, słodycze lub jeżeli chcesz jej naprawdę osłodzić życie kup jej to

Portret/dywan Jana Pawła II z którego na pewno będzie zachwycona i w dodatku wszystkie koleżanki będą jej zazdrościły.

Troche szacunku u respektu p********y polski biedny smieciu, Jan Pawel II wywalczyl miedz innymi mozliwosc kupienia kielbasy, zeby taka rura jak ty miala co zrec.

Opublikowano

Troche szacunku u respektu p********y polski biedny smieciu, Jan Pawel II wywalczyl miedz innymi mozliwosc kupienia kielbasy, zeby taka rura jak ty miala co zrec.

Nie mów o szacunku, skoro sam nie potrafisz go okazać. Daruj sobie przymiotnik "polski". W jakim kontekście go użyłeś? Z chęcią zdzieliłbym Cię w pysk, ale pewnie na żywo masz 2m 180kg mięsa, więc tylko grzecznie Ci zwrócę uwagę.

Zapomniałem. Autorze jeśli masz dziewczynę, z którą dobrze się czujesz, wasza relacja nie opiera się tylko na jakiś ckliwościach. Kup jej naczynia, garnki. Ja swojej byłej kupiłem. Tak się jej spodobały, że jak mnie zostawiła, to garnki też zabrała.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

XDDDDD

Taki wiek mamy, że niektóre koleżanki nie będą wiedziały kto to jest.

Z jednej strony jest to chamskie bo Jan Paweł II zrobił bardzo dużo dla świata. Brakuje takich ludzi jakim był Jan Paweł :/

@ top

Róża, jakiś miś może, naszyjnik z literką twojego imienia + miły spacer :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

W sumie najlepszy prezent, ale jak chłopak jest chory umysłowo.

O gustach się nie dyskutuje. Sama dostałam taką paletkę rok temu i byłam bardzo zadowolona :).

Polecam również kupić płytę ulubionego wykonawcy lub zespołu, oraz sweter, bo swetry są fajne.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...