Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z gameguard

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chodzi mianowiscie o to ze to jeb** gówno jak mu sie podoba sie buguje, cos go blokuje ch** wie, odpalam pc, odpalam boty wszystko lata, zamykam boty odpalam cs, lub nic lub cos innego, chce odpalic metka normalnie i wywala error z gg phl i chinskie znaczki, wale reset kompa i gitara.....

czy ktos ma taki sam problem lub wie jak z nim sobie poradzic, bo pizgac pare razy dziennie reset to mnie lekko wkurw****

pozdro

Opublikowano

Problem powstaje przez uruchamianie cheatów, przykładowo.

Włączyłem M2Boba, metiny się odpaliły, wszystko chodziło. Jednak kiedy wyłączyłem boty i ponownie chciałem je włączyć, pojawił się owy błąd, zatem zresetowałem komputer, bo inaczej nie da się ich znowu odpalić.

Tak samo jest z kamerem. Zrestartowałem komputer, włączyłem metina z modem (od kamera), pograłem chwilę i wyłączyłem metiny. Po ponownej próbie włączenia niestety nie szło nic zrobić, znowu reset.­

Gdy nie używasz cheatów to ten błąd nie występuje.

Pisz do support.My nie tworzylismy owego anty czita.Mozesz sprobowac przeinstaliwan metka na inny dysk

no tak, napisz że cheatujesz i gameguard Ci blokuje ponowne uruchomienie gry  :((

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...