Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] xDefQonOnex

xDefqonOnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: Hardcore Angerfist bądź IronMan
Wysokość: 500
Szerokość: 200
Kolorystyka: Odnośnie Hardcore Angerfist Ciemna,odnośnie IronMan kolorystyka tła podchodząca do jego zbroi czerwono-złota
Dodatkowe informacje od zlecającego: Więc tak podałem dwa typy prac odnośnie sygnatury macie do wyboru dwie tematyki.
Jeśli wybierzesz pierwszą.
OPIS: To liczę na ciemną pracę aby na niej znajdował się Angerfist a w tle rozmazana widownia (Coś ala koncert) oraz duży napis HardCore biały z czcionką coś pod Heavy pasująca do otoczenia i miejsca tak samo pod napisem bardziej na prawo białym kolorem oraz zdecydowanie mniejszą czcionką napis xDefQonOnex tutaj już zdam się na grafika.
Tematyka 2.
OPIS: Jeśli wybrałeś IronMan no to tutaj chciałbym postać w zbroi czerwono-żółta/złota tło dopasowane kolorystycznie do kolorów zbroi ale dominujący kolor czerwień postać umieszczona z deka na prawy bok sygnaturtki na lewym boku napis IronMan duży oraz xDefQonOnex dopasowany mniejszą czcionką pod pierwszym napisem wielkością i kolorem wedle grafika wykonującego prace,liczę na ładnie wtopiony render.

Jeśli coś nie będzie mi pasować poinformuje jakich poprawek mniej więcej wymagać będę za każdą prace leci like oczywiście za prace wykonanie starannie
każda praca niezwiązana z tematem bądź zrobiona na odpierdziel w programie paint będzie nagradzana raportem. Z góry dziękuje.
Materiały do wykorzystania:
Wynagrodzenie: Razy X limit like bo i tak nie mam co z nimi robić a się marnują.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...