Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licznik FPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jest jakiś licznik fps tak jak Np. na steamie jest taka opcja? Nie chce frapsa itd żadnego programu pokazującego fps. Robiłem też to w appdata/local/config.txt ale mi nigdzie tych fps nie pokazuje

Opublikowano

Probowales zalogowac sie na battle.necie, to samo na steamie, dodac hearthstone.exe jako gre spoza steam i zalaczyc? Powinno dzialac.

Chyba tak będę robił ;-; A to co trzeba w configu dodać to trzeba grafikę na med a ja chcę mieć na high ;-;

Opublikowano

@GunZ1313 jak włączam HS to mi crashuje grę

@Edit dobra nie będę się z tym bawił pobrałem frapsa i są fpsy tylko że jak mi pokazuję fpsy to są takie kropki na tych liczbach (pomiędzy) tak to wygląda

55923234478685750061_thumb.jpg

Opublikowano

@Edit dobra nie będę się z tym bawił pobrałem frapsa i są fpsy tylko że jak mi pokazuję fpsy to są takie kropki na tych liczbach (pomiędzy) tak to wygląda

Opublikowano

Spróbuj iść z tym do jakiegoś lekarza czy coś, wydaję mi się, że to ospa :/.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...