Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja historia - Boku No Pico

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż wujek @Ariness w warnie prosił o przedstawienie okoliczności oglądania tego zacnego anime.... robie to ok?...

­Główny bohater sexi

Boku-no-Pico-ukes-uke-anime-guys-2935121

Moja historia:

Pewnego pięknego dnia (zeszły rok szkolny #3_gimbaza) przyszedłem do szkoły jak co dzień (z wyjątkiem wtorków, CHEMIA ;( ) i spotkałem typowego Arinessa mangozjeba. 

Założyłem się z nim o to, że nie jebnie się na łyso ( był głupi, gruby i w ogóle zjebany ). Na następny dzień wbijam sobie do szkoły ( jak to typowy kozaczek elo elo dresiki ) i patrze... ten myka jak sarenka z łysą banią o.O:makka: . Przegrałem - wiązało się to z obejrzeniem 3 odcinków boku no pico ( każdy na religii ). Słyszałem legendy na temat tego anime, ale nie spodziewałem się nagłego wytrysku śmietany ( normalnie jak z wozu strażackiego ) w samochodzie. Dodatkowo homo... coś mi to przypomina :makka::v  Następne odcinki odkryły przede mną tajniki zabawy w grupie ( na wieży ).

Polecam anime, daje mocne 2/10. TO NIE TROLL !11one!!

Pozdrawiam

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nawet pożartować sobie nie można no.

Forumek to nie miejsce na opisywanie takich przeżyć. Zamykam, żeby się spam i prowo nie szerzyły. xD

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...