Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfgame x ray czy ktoś coś wie?

Aress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem w internecie stronę na której można kupić program, który pomaga wygrywać grając w kubeczki. Czy ktoś wie coś o tym programie ? Czy on działa? Czy w ogóle jest możliwość stworzenia takiego programu ? Czy to zwykła ściema i ściąganie kasy z ludzi?
Podobno działa on na zasadzie wyciągnięcia warstwy z kulką przed kubeczek.

Opublikowano

Śmiechłem. Nie da rady takiego czegoś zrobić, fake. Jakby takie coś było to ludzie by na 10 lvl kończyli pierwszy loch ..:p

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Z jednej strony też tak myślałem, ale z drugiej trochę ciężko mi uwierzyć też w to, że ludzie wydają tyle kasy na grę, żeby np rozbudowywać gildie na maxa i codziennie robić 300 awanturniczości. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie jest to możliwe ponieważ to skrypt losuje gdzie ma znajdować się kulka i to dopiero przy wyborze kubka

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lekki odkop, ale można by popróbować z czymś podobnym do tego co było w Farmeramie. Tam poprzez firebuga + debuggera flash playera było można podejrzeć, w której skrzyneczce jest "klucz", a które są puste. Osobiście trochę próbowałem, ale nie wiem czy zawieszało się podczas otwierania pliku flash przez firebuga czy po prostu tak długo otwierał. Jak ktoś chce może się pobawić.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Lekki odkop, ale można by popróbować z czymś podobnym do tego co było w Farmeramie. Tam poprzez firebuga + debuggera flash playera było można podejrzeć, w której skrzyneczce jest "klucz", a które są puste. Osobiście trochę próbowałem, ale nie wiem czy zawieszało się podczas otwierania pliku flash przez firebuga czy po prostu tak długo otwierał. Jak ktoś chce może się pobawić.

Nie rozumiesz że kulka jest generowana skryptem dopiero przy wcisnięciu

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...