Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam do pobrania czystego Minecrafta bez dodatków.

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym sobie zagrac w minecrafta, ale nie wiem czy jestem glupi czy co, nie moge go sciagnac.

Wersji jest masa, nie wiem ktora pobrac, pobralem jakiegos zyczu to w ogole nie mam ikonki, pobralem z innego linku tez zyczu to mi sie nie chce spatchowac bo cos z java.

Jak juz niby jest jakis 1,8 to pokazuje mi sie sa tam wirusy ...

Nie ma zadnej oficjalnej strony minecrafta gdzie mozna sciagnac czystego minecrafta bez dodatkow? 

Opublikowano

Jeśli nie ufasz stronom typu Allegro, możesz zakupić Minecraft, wchodząc na Minecraft.net. Jeśli ufasz np. Allegro, wpisz sobie tam "Minecraft" i od razu znajdzie Ci wersję. Osobiście polecam Allegro, bo jest taniej, ale rób jak chcesz. :)

Opublikowano

Polecam ci wpisać w Google ; Launcher Shiginima v2000 pobierz z chomikuj. Niestety nie podam ci linka, ponieważ jestem na Telefonie ;/. Znajdziesz na nim wszystkie wersje minecrafta.

Opublikowano

zyczu normalnie działa.

co prawda jest ikonka winrara, klikasz na nią PPM, klikasz otwórz za pomocą i wybierasz jave :)

Opublikowano

Chodzilo mi o darmowego.

Kiedys cos tam gralem i nic nie kupowalem.

Na forum piractwo jest zabronione -  a darmowy Minecraft to właśnie piractwo. Poza tym trudno teraz znaleźć działającą wersję poza oryginałem, a większość ma wirusy. :)

Opublikowano

Strona: minecraft.net

Koszt: koło 90 zł

I lecisz, po otwarciu lanczera logujesz sie, wybierasz wersje etc. I milej gry.

Mozesz tez pobrac lanczer nopremium

http://www.mpcforum.pl/topic/1068134-spis-minecraft-launcherów-no-premium/

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...