Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowane splasharty

PolniscH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie i Panie. Mam mały problem, a mianowicie po włączeniu się rundy LOL'a gdzie jest ładowanie do gry i wyglądy postaci które osoby wzięły, mam praktycznie cały czarny ekran, nie widzę żadnego wyglądu postaci, ramki, prócz czarów, nazwy postaci/przywoływacza, ikonki itp. O to SS, przepraszam że z telefonu ale jak chciałem wrzucić do Painta to miałem cały czarny obraz.

nPRKxFZ.png

Opublikowano

Repair potem reinstal, jak nie dziala to sterowniki do grafy procesora k***a do wszystkiego xD
Jak wszystko zawiedzie to reinstal łindołsa ;/

Opublikowano

Nie próbowałem niczego, ten błąd pojawił się tuż po aktualizacji, było to jakieś 2-3 tygodnie temu, aczkolwiek póki co nie reagowałem na to z uwagą, iż jest to problem komputera. Później właśnie doszedłem do wniosku że jest coś nie tak i postanowiłem zajrzeć tutaj.

Wyjaśnij mi krok po kroku jak dokonać repair'a na patcherze LOL'a, bo jestem ciemny w tych sprawach :D

Opublikowano

Naprawa powinna pomóc, chociaż nie musi aż tak długo trwać :P

Mi jak się uszkodziły jakieś pliki, to do 8-10 min i problem rozwiązany.

Opublikowano

Po naprawie dalej to samo, nic się nie zmieniło :/ Reistall nie wchodzi w grę, szkoda mi internetu, nie ma innej porady? :D Na pewno są pliki odpowiadające temu :D

Opublikowano

U mnie sie tak dzieje po zminimalizowaniu lola i odminimalizowaniu (takie słowo istnieje? xD), ale tylko na kilka sekund, potem sie naprawia :v

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

No mówie odinstaluj windowsa i zainstaluj z powrotem go.

Opublikowano

Ktoś coś ? :/

Jak repair nie pomógł to pozostaje tylko reinstal, nie ma raczej innego wyjścia, ponieważ repair nie znalazł błędów w plikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...