Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję skryptu na anty-auto bota join, tak jak na obrazku.

darksebek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje skryptu który robi coś takiego

Większość zdj wywaliłem bo robiło nie potrzebny spam

Jeżeli kliknę na zieloną wełnę wyłącza mi się ekwipunek i mogę się normalnie zalogować.

Jeżeli nie kliknę nic lub kliknę czerwoną wełnę. Serwer/Konsola automatycznie wyrzuca mnie i daje taki komunikat "&4Weryfikacja &cAntyBot &4nie powiodła się !"

Najlepiej jak ktoś napisze taki skrypt to żeby go opisał żeby było wiadomo co do czego

Z góry dziękuję 

aaaaa

post-751807-0-40882900-1448996470.png

Opublikowano

Nie sprawdzałem czy działa:

on join:
    wait 5 second
    open chest with 1 rows named "&cAntyBot" to player        
    wait 2 tick
    format slot 0 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
    format slot 1 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
    format slot 2 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
    format slot 3 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
    format slot 4 of player with 1 of light green wool named "&6Nie jestem botem!" to close
    format slot 5 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
    format slot 6 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
    format slot 7 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
    format slot 8 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"

844637.jpg

Opublikowano

Zrobiłem taki skrypt jak kolega powyżej.

Powinien działać:

on join:
wait 5 second
open chest with 1 rows named "&cAntyBot" to player
wait 2 tick
format slot 0 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
format slot 1 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
format slot 2 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
format slot 3 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
format slot 4 of player with 1 of light green wool named "&6Nie jestem botem!" to close
format slot 5 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
format slot 6 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
format slot 7 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"
format slot 8 of player with 1 of red wool named "&3Jestem botem!" to close then run "kick %player% &cJestes botem!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...