Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno laptopa do DyingLight.

Greedy_Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ostatnio bardzo spodobała się mi gra DyingLight. Oglądnąłem już wszystkie możliwe odcinki dotyczące misji i stwierdziłem że sam chciałbym je przejść. Mój laptop to MSI CX600. Taka "kupa" jak na owe czasy. Jakieś 6/7lat temu laptop z średniej półki a teraz ... nic nie warty. Więc zacząłem szukać nowego laptopa jednak jest ich zbyt wiele aby stwierdzić który jest najlepszy do ok.2500ZŁ. Oczywiście mogą być to niskie ustawienia graficzne gry ,więc jaki laptop da sobie radę z takimi wymaganiami?

Interesują mnie tylko laptopy ,proszę nie pisać że PC lepszy będzie.

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

Okej jednak poczekam jeszcze na inne propozycje o ile w ogóle jeszcze jakieś będą :/

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...