Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są ceny ryb na Diumar?

assas15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Mowa o serwerze Diumar. Jeżeli ryby z m1 sprzedaje po 90-100k mowa o Karasiach, Mandarynach itp to po ile chodzą ryby z m2 ? Mowa o tych rzadkich rybach. I co dokładnie w m2 można złowić.

Opublikowano

Cześć! 

Mowa o serwerze Diumar. Jeżeli ryby z m1 sprzedaje po 90-100k mowa o Karasiach, Mandarynach itp to po ile chodzą ryby z m2 ? Mowa o tych rzadkich rybach. I co dokładnie w m2 można złowić.

W m2 możesz złowić te same ryby co w m1, z tą samą szansą.

Opublikowano

Klient nie patrzy co to za ryba, po co komu rzadkie ryby skoro i tak ludzie Ci to kupują bo chcą se małża lootnąć? ;p

Pieczenie ryb i używanie ich jako dopalaczy to już nie ten metin, może jakiś oldschoolowiec jeszcze tak robi, ale takich ludzi już prawie nie ma.

Opublikowano

Nie zgodzę się. 

W m2 mozna złowić inne ryby niz w m1. 

Jednak jesli chce się trafic małż/perłe lepsze jest m1. Większa szansa na udany połów. 

W m2 ciężej cos złowic, za to te ryby po upieczeniu dają lepsze bonusy. Stąd ich cena jest wyższa. 

Tutaj masz podane co daje ktora ryba

http://wiki.metin2.pl/index.php/Rybo%C5%82%C3%B3wstwo

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Klient nie patrzy co to za ryba, po co komu rzadkie ryby skoro i tak ludzie Ci to kupują bo chcą se małża lootnąć? ;p

Pieczenie ryb i używanie ich jako dopalaczy to już nie ten metin, może jakiś oldschoolowiec jeszcze tak robi, ale takich ludzi już prawie nie ma.

Ludzie bardziej chętni są na takiego Amura czy Suma nawet jak wystawie za 160k , przy tym że reszta wystawiona za 100k

Nie zgodzę się. 

W m2 mozna złowić inne ryby niz w m1. 

Jednak jesli chce się trafic małż/perłe lepsze jest m1. Większa szansa na udany połów. 

W m2 ciężej cos złowic, za to te ryby po upieczeniu dają lepsze bonusy. Stąd ich cena jest wyższa. 

Tutaj masz podane co daje ktora ryba

http://wiki.metin2.pl/index.php/Rybo%C5%82%C3%B3wstwo

Co daje dana ryba to sam sprawdziłem chodzi mi o ceny, jeżeli ryba zwykła 100k to ile rzadka taka może kosztować?

Opublikowano

Karasie mandaryny itd. spokojnie sellniesz po 130, nawet i ja czasem sie skusze.

Te rzadkie wystawiaj 150+(ryby lotosu itp.) 

Amury mozesz sobie zostawiac by zastąpić zielone potki, albo upiecz je i sprzedaj, moze ktoś sie szarpnie :)

Opublikowano

Karasie mandaryny itd. spokojnie sellniesz po 130, nawet i ja czasem sie skusze.

Te rzadkie wystawiaj 150+(ryby lotosu itp.) 

Amury mozesz sobie zostawiac by zastąpić zielone potki, albo upiecz je i sprzedaj, moze ktoś sie szarpnie :)

grasz na Diumarze? ;)

PS. sa jeszcze rzadsze ryby niz te lotosu czy cos co mozna w m1 i widzialem ze koles je po 300/400k wystawial ;o

Opublikowano

Okonie, piskorze, jakies tam rzeczne rybki, nie pamiętam nazwy. Większość łowi się w m1, nigdy nie spotkałem się z info, że w m2 biorą inne ryby ;p

Tak gram na Diumar :)

+wędki też ma tutaj duże znaczenie.

Opublikowano

Okonie, piskorze, jakies tam rzeczne rybki, nie pamiętam nazwy. Większość łowi się w m1, nigdy nie spotkałem się z info, że w m2 biorą inne ryby ;p

Tak gram na Diumar :)

+wędki też ma tutaj duże znaczenie.

Zapraszam m1 ch2 kolo dozorcy mam najczesniej sklep lub nawet dwa z rybami, codziennie prawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...