Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe serwery offline na globalu

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, chciałem sobie popykać trochę w metka na PL'u, ale cały czas mam kanały offline ( trzy kropki [...]) no i nie wiem jak się z tym uporać. Antywirusa nie mam, zapora nie pomaga. Jakieś pomysły?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Dodaj proces metina do aplikacji zaufanych lub jako priorytet, mozesz tez pobawic sie w zgodnosciach systemu.

Strzelam ze to przez problemy z łączem

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Uruchom Menadżer Zadań, potem wyszukaj procesu tego metka i prawym ustaw priorytet.

Opcja druga prawym na clienta i zgodności tam już sie domyślisz

Opcja trzecia prawym na clienta i uruchom jako administrator

Male szanse ze cos pomoze <.<

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Nic nie pomogło. Dodam, że klient się zawiesza na kilkanaście sekund przy wybraniu jakiegoś serwera (kliknięciu na nazwę).

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nic nie pomogło. Dodam, że klient się zawiesza na kilkanaście sekund przy wybraniu jakiegoś serwera (kliknięciu na nazwę).

Mi się tak zawiesza, gdy nie mam internetu.

Spróbuj zrestartować modem/router co tam masz.

Opublikowano

99% to wina internetu tak jak pisza wyzej, sam nic lepiej nie kombinuj 

Opublikowano

Siemanko.
kolego wyżej otóż nie miałem taki sam problem i dałem sobie z nim radę a mianowicle problem siedzi w antywirusie/firewallu ja wyłączyłem ArcaVira i wszystko serwery zaczeły działać. Myślę że pomogłem :D
Ogólnie wina leży po stronie GameGuarda :O

Opublikowano

Siemanko.

kolego wyżej otóż nie miałem taki sam problem i dałem sobie z nim radę a mianowicle problem siedzi w antywirusie/firewallu ja wyłączyłem ArcaVira i wszystko serwery zaczeły działać. Myślę że pomogłem :D

Ogólnie wina leży po stronie GameGuarda :O

GameGuard nie ma nic do tego czy serwery są online czy offline.

Opublikowano

Przedzwoń do dostawcy, zapytaj się czy istnieje możliwość odblokowania portów, ściągnij jakiegoś VPNa sobie, żeby zmienić IP i wtedy spróbuj wejść.

Opublikowano

Takie problemy głownie wychodza z powodu slabego neta lub komp blokuje Ci internet na metku skoro nie masz antyvira moglo Ci sie cos pobrac przypadkowo i przez to caly problem, zawsze mozesz odswiezyc kompa robiac mu czesciowy format usuwajac zbedne programy ale zostawiajac dane osobiste

pokemon20haunter800x200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...