Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań związanych z PL3

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć,

postanowiłem pobawić się w DarkOrbit od nowa, tym razem na serwerze Polska 3 (PL3).

Moja aktualna firma to VRU, a wyposarzenie to:

- 9 LF-3

- Aegis

- 3 BO-2

- 5 Irysów

- PET 5 LVL

Bez większych problemów biję sobie alienki na 2 gali, jednak brakuje mi tego co było kiedyś...

Klanowych kubików, wylotów, wspólnej zabawy...

Gra może ktoś na PL3 i może udzielić mi porad jaki klan mógłby ewentualnie mnie przyjąć?

Mój staż gry to coś ok 3 lata (ostatnio przerwa ok 2 lata).

To by było pierwsze pytanie, teraz drugie...

Na jakiej mapie najelpiej sobie wbić starą fullkę? Niby sam ubiję DK, ale trochę to zajmuje...

Może lepiej postrzelać sobie na pierwszej gali?

Ostatnie z pytań....

Czy Profil Pilota nadal jest tak opłacalny jak kiedyś tj. pierwszy profil pilota, czy ulepszenia?

Pozdrawiam

P.S Jeśli ktoś chciałby polatać, to zapraszam na PW

­Keelah se'lai

Opublikowano

Po pierwsze, zmień z VRU na MMO, MMO ma palladium a to jest potrzebne do robienia wrót ;)

Z resztą teraz trudno o jakąkolwiek pomoc, na każdej firmie największe klany mają ze sobą wojny (na VRU: krzyże, AL1, ANTY, AUTO; na MMO: WILKI ZUO i US i chyba nawet tbw; na EIC: DR, LT, ubot i RP ---> to tak w skrócie :) ) I niestety, ale mmo woła eic i vru na pomoc i na odwrót, więc "umiesz liczyć? licz na siebie" ;) 

Dzisiaj jedynym dobrym rozwiązaniem na szybki zarobek jest kupienie podwajacza i premki i puszczanie bota na 4-1.... Przemeczysz sie te 2 miesiące na boceniu i masz kilka milionów uri jak dobrze pójdzie, czyli tak mozesz zrobić konto, zeby można było jako tako się bić z innymi ;)

Najpierw PP, poznej ulepszanie.

Bez bota dzisiaj ani rusz ;/ i niestety, ale trzeba włożyć jakieś pieniądze, zeby mieć przyzwoite konto ;/

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

A Ty w jakim klanie latasz?

Planuje sobie zrobic konto bez bocenia :D

Podobno lepsze zabezpieczenia teraz maja i latwo o bana ;/

­Keelah se'lai

Opublikowano

jak lata się na gównianym bocie to masz bana,jak dobry bot to nie ma bana ;) 

a firma obojętnie jaka,na każdej są pajace,na każdej są spoko ludzie,a palka chu*a warta jest,mrygi tylko to zbiera ;P

Ja polecam bicie streunerów na x-8,może ktoś mnie tam widdział ze 2 razy ;D

Opublikowano

A Ty w jakim klanie latasz?

Planuje sobie zrobic konto bez bocenia :D

Podobno lepsze zabezpieczenia teraz maja i latwo o bana ;/

ja latam w raczej spokojnym klanie, niestety nie jest on szczytem moich marzen i mysle o zmianie :D

konto bez bocenia? szczerze? nie warto ;) co Ci po tym jesli Ty bedziesz robil konto bez bocenia, jesli 90% wokol Ciebie bedzie korzystało z nielegalnych pomocy? ta gra juz dawno nie jest fair...

Sa o wiele lepsze zabezpieczenia, ale w porownaniu sprzed kilku laty, sa inne boty ;) Poza tym bocić można, tylko trzeba wiedzieć jak i na czym :P

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

­Ok, jesli tak mowicie, to jaki bot nadaje sie do latania tak 3-4 h dziennie na x-8?

CandyBot da rade?

­Keelah se'lai

Opublikowano

­Ok, jesli tak mowicie, to jaki bot nadaje sie do latania tak 3-4 h dziennie na x-8?

CandyBot da rade?

w tym nie pomoge, nie korzystam z botow ktore bija alieny ;) 

Ale co do CandyBota slyszalem ze jest dosyc dobry, chcoiaz dopiero nie dawno wyszedl :)

Opublikowano

A Ty z jakiego korzystasz?

@Daniello2721

Ja tylko na palladium (palla by palavia) albo macro, zeby klikalo po minimapie i zeby statek naprawialo, ale tylko pet zbiera ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...