Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 30 minutowy podczas meczu , wygrali 16:6 - zaliczy?

Weexer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóz, trudno sie przyznawać ale pierwszy raz zostałem totalnie wyprowadzony z  równowagi przez polskich graczy CS'a podczas rankedu. Sytuacja przedstawiała się tak:

Zacząłem rozgrzewke z pingiem 500+ , zresetowałem router , po tym ustały lagi ale już minęła pierwsza runda - chcieli mnie kicknąć chociaż wiedzieli że polak i zapewniałem spokojnie że ogarne. Głosowanie 3:2 na Tak , następnie spokojnie zdąrzyłem jeszcze wycarrować pierwsze 4 rundy , 3 mvp 10 fragów jest okey gdy nagle w 5 rundzie koleś do mnie: "kurw*a spierdalaj ćwoku je*any moja pozycja" zaczęli mnie obstrzeliwać za to że gościa przez jakieś 5 sekund coverowałem fleshami (jestem pewny że mu tylko 2 razy dzięki temu uratowałem dupe bo akurat CT rashowało to zarobił kilka fragów) Po tym zaczął jechać po rodzince itd , cała zgraja patologii zaczęła sie odzywać - dałem sie sprowokować ostatecznie gdy mówił dawaj na solo #@*@#*A*#R leszczyku 1v1 ez itd. i po tym no dawaj TERAZ chodz wychodzimy i te 1v1. Było już za poźno ^^ 3ci nie zdąrzył mnie powstrzymać (coś tam usłyszałem dobra daj spokój nie pierd# graj... i tu się ucieło bo gdy się zrespiliśmy zrobiłem mu małe 1v1 buła w chuy i szczerze cieszę się że gościowi wyrąbałem (staty miał 3:5 a skakał).

Dobra ale na temat, było minęło okazało się że całkiem dobrze im poszło (gdyż inna osoba ładnie 32 fragi na 11 deadów wyciągła) no to 16:6 się skończyło. I teraz pytanie: Czy mi także zaliczyło ten mecz? Mam go w zakładce "Twoje Mecze" ale nie pamiętam ile miałem zagranych rankedów w sumie - więc nie mogę sam sprawdzić czy zaliczyło ^^

Za odpowiedź dziękuję :)

NU94p9A.gif

Opublikowano

Patrzac z moich doswiadczen:

- kick zalicza

-failed to reconnect (dluzej niz 3min powrot) nie zalicza

-wyjscie tak jak ty zrobiles nie zalicza

-disconnect podczas ostatniej/przedostatniej rudny zalicza

image.png 

Opublikowano

Patrzac z moich doswiadczen:

- kick zalicza

-failed to reconnect (dluzej niz 3min powrot) nie zalicza

-wyjscie tak jak ty zrobiles nie zalicza

-disconnect podczas ostatniej/przedostatniej rudny zalicza

Ty jesteś głupi? Od kiedy kick zalicza?

Przecież po kickach spada się też z rangi - liczy się jako przegrana.

Z resztą można zobaczyć po ilości wygranych, czy dodało wygraną czy nie..

@ top

Jeżeli wywalą Cię przed 16 rundą czyli np. na 15 i niżej to nie zaliczy, jeżeli na 16 Cię szybko wywalą to zaliczy.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ty jesteś głupi? Od kiedy kick zalicza?

Przecież po kickach spada się też z rangi - liczy się jako przegrana.

Z resztą można zobaczyć po ilości wygranych, czy dodało wygraną czy nie..

@ top

Jeżeli wywalą Cię przed 16 rundą czyli np. na 15 i niżej to nie zaliczy, jeżeli na 16 Cię szybko wywalą to zaliczy.

Mowie jak było, kiedys zostałem wyrzucony z meczu bo saveowałem 1v3 i równo 100 wygrana po kicku mi wbiła ;)

image.png 

Opublikowano

ale nie kick kolego, zabiłem gościa i ban na 30 min także to nie było "wyjście" ale coś czuje że nie zalicza tak jak mówisz, zresztą nie przeszkadza mi to żeby i tak być pro :P

NU94p9A.gif

Opublikowano

ale nie kick kolego, zabiłem gościa i ban na 30 min także to nie było "wyjście" ale coś czuje że nie zalicza tak jak mówisz, zresztą nie przeszkadza mi to żeby i tak być pro :P

To nie zaliczy ci wtedy

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...