Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki champion teraz najmocniej carruje na zasadzie pick=win?

speed123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie soraka jest naprawdę OP, nawet na midzie się dobrze spisuje, z innych postaci to yasuo, corki, master, vayne oraz praktycznie wszystkie postacie które robią dmg z aa :)

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Chyba wszyscy zapomnieli o kayle która z guinsoo i nashor toothem miazdzy na topie/midzie/jungli - polecam

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Chyba wszyscy zapomnieli o kayle która z guinsoo i nashor toothem miazdzy na topie/midzie/jungli - polecam

Ale nie jest tak stabilna jak np. właśnie Jax. Choć mimo wszystko to zmienia faktu, że masz racje i jest naprawdę silna.

Opublikowano

Mi się wydaje­, że teraz dobrym pickiem będzie Illaoi, jako nowa postać. Pewnie też jest banowana ;; 

Ponadto Vayne, dobrze rozegrana w early robi kose w late/mid game :)

Opublikowano

Jaki champion teraz najmocniej carruje na zasadzie pick=win?

Nie ma i nigdy nie będzie postaci typu pick=win, są tylko postacie z wysokim winratio.

Moim zdaniem obecnie warto jest banować jaxa, ponieważ świetnie się skaluje z guinso, działa na topie i jungli. + masterka fervor of battle.

Mundo i soraka również głównie ze względu na masterki.

giphy.gif

Opublikowano

Master yi, riven, fiora, vayne, yasuo. Oczywiscie jak ich ogarniasz.

Nie ma takiego i nigdy nie było, ale na pewno do jednych silniejszych zaliczają się:

• Jax,
  • Xin Zhao,
  • Master Yi,
  • Irelia.
Oczywiście, wszystkie 4 pod Guinsoo. Do takich bardziej tankowatych na obecną metę + zadających obrażenia to:

• Tahm Kench,
  • Dr Mundo
Po części może też Nautilius. Warto także grać; Lee Sin, Kindred pod ulepszenie warrior na jungli.
Śmiechłem 3x. Kindred nie da sie wycarować samemu i tak samo irelią. Irelka to tank i ma brac na siebie dmg a reszta teamu ma robic swoje.

Opublikowano

jakis xin z devouerem gurismo i botrkiem to samo mazder yi jax kayle (za sprawą gurismo ktore jest broken)

grejws tez da rade

jasułko rengar riwen irelia  to champy broken ktorych rito nie chce znerfic

Opublikowano

Nie ważne jakim ścierwem zagrasz :-) W każdej grze MMO teamplayowej typu smite, cs, lol, jeśli chodzi o MOBA, pickowanie championów kierując się pod win ratio, win ratio nie istnieje na soloQ :) MAJĄC RAKÓW w teamie nigdy nie wygrasz, win ratio istnieje jedynie na scenie profesjonalnej bądź na 5 primejdach. W csie jest to samo, dostaniesz 2-3 debili, którzy mają movment gówna i strzelać nie umieją to masz mecz w dupe. W lolu wygrana to jest 50% szczęścia, dostaniesz ogarów, albo dostaniesz 3 raków, 1 który sfeeduję topa, dwóch pro primejdów duo bot. Jestem skromnie D4 grając od 3 sezonu. Zagranych może z 600 rankedów w ciągu tych sezonów i już się wystarczająco przekonałem.

Podsumowując wchodząc w kolejke soloq, nie myśl co picknąc tylko czy Tobie się poszczęściło i dostałeś tych bardziej ogarniętych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...