Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałeś ignorować to i po prostu poczekać? Miałem kiedyś podobnie jak ściągałem WoW'a, że mi w ogóle pasek nie leciał od pewnego momentu, ale jak zrestartowałem battle.neta to jednak progress się zwiększał.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Mam już tak od kilku miesięcy, dlatego przestałem w to grać.. A jednak brakuję mi tej gry. Nie pamiętam jak to się zaczęło.. Pamiętam jedynie , że pojawiła się nowa aktualizacja, i nie chciała mi się pobrać. Wtedy po wielu próbach zrobiłem reinstall, pomogło mi to na miesiąc i po kilku dniach nie odpalania HSa, gdy próbowałem go włączyć, miałem coś takiego jak ''oczekiwanie na pojawienie się nowych aktualizacji'' czy jakoś tak. Próbowałem chyba każdego sposobu z neta, i nic. Dziś również szukałem jakiegoś rozwiązania, i znalazłem coś o usunięciu pamięci plików cache i tools, zrobiłem to, no i gra zaczęła aktualizować się od nowa. Dochodzi do 26 %, szybkość łącza spada i dupa, nic więcej się nie dzieje. ;p Edit ; Resetowałem też kilka razy aktualizacje, i nie zaczyna się ona wtedy od nowa tylko od razu od 26%.

Opublikowano

Właśnie wykonałem reinstall, resetowanie internetu też.. Nic nie pomaga. ;-;

Spróbuj jeszcze usunąć wszystkie pliki gry (cały folder HS), na bnecie piszą, że to pomaga.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...